forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Medarbejder kartotek

0
Jeg vil gerne oprette mine medarbejdere i et kartotek, så jeg har dem samlet med adresser, telefonnumre, nærmest pårørende, lønaftale m.m. Men i opsætning/medarbejdere er den kun plads til ganske få af disse oplysninger. Muligheden for at lave "note" til medarbejderen ville løse problemet (lissom vi har på kreditorer/debitorer). Kan sagtens forestille mig at andre også ville kunne bruge dette.

Har overvejet muligheden med at oprette medarbejderne som "leverandør", men da mine indkøbere ikke nødvendigvis skal kunne se alle de personlige oplysninger om kollegaerne, har jeg været nødt til at droppe den løsning.

Nogle som har en god idé - eller er det noget som man evt. kunne udvikle lidt på :-)

Afventer håbefuldt.
spurgt 4 Nov, 2016 i Forslag » e-conomic generelt af Charlotte Stokholm (240 points)
status opdateret 9 Nov, 2016 af Andreas Polk

2 Svar

Må jeg foreslå at bruge lønsystemet :-)

1. Det er kun dig der har adgang

2. Du kan lægge alle de informationer ind i pdf du har lyst til

3. også personlige informationer som kun bogholderen/chefen skal vide noget om
besvaret 9 Nov, 2016 Forslag af Jimmy FFB medlem (2,670 points)
Tak for svar - arbejder videre med det.

Hej Charlotte
Tusinde tak for dit indlæg og forslag her på vores forum og tak til Jimmy også som kommer med sit bud smiley

Det kan jeg godt forstå, at du gerne vil have en samling på – så, at alle vigtige informationer på dine medarbejdere er samlet et sted.
Det er som Jimmy også nævner umiddelbart være informationer som bør skrives ind i et lønsystem og derfor vil jeg fraråde dig, at skrive dine medarbejdere ind som leverandører eller under ”noter” på dine medarbejdere – det tror jeg vil skabe en større forvirring end det vil gavne.

 

Jeg kunne godt tænke mig, at høre om du allerede i dag anvender et lønsystem og om du har hørt det er muligt, at have dette medarbejderkartotek derinde – Vi har også en række app partnere som er lønsystemer der spiller sammen med e-conomic.

Det er derfor heller ikke et område vi har i planen at udvikle på og i stedet vil fokuserer vores energi på andre områder i programmet.
Selvom det ikke er et forslag vi tager med videre skal du have stor tak for, at du delte det herinde på vores forum. 
Det værdsætter jeg rigtig meget, så er det nemlig også til syne for andre af vores kunder. 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 9 Nov, 2016 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
Tak for svar. Jeg bruger Bluegarden som lønsystem, og kan se at de er "samarbejdspartnere" til e-conomic - vil undersøge mulighederne. Findes der videoer, der beskriver hvorledes sammenhængen er mellem economic og lønsystemet ? Det ville bare være så meget lettere, hvis alt var under samme "paraply", så der ikke skulle logges af/på, når der skulle tjekkes noget. Vi har konverteret til economic for 6 måneder siden, så har stadig nogle udfordringer i det daglige.
M.v.h. Charlotte
Hej Charlotte
Tak for din tilbagemelding :)

Det lyder super godt, at i allerede anvender Bluegarden.
Vi har en e-copedia guide der beskriver hvordan det sættes op i e-conomic og bluegarden. (http://wiki2.e-conomic.dk/regnskab/loen-og-betalinger-bluegarden-opsaetning-bluegarden)

Kortsagt så hænger det sammen på den måde når du laver en lønkørsel i bluegarden --> så i stedet for hver måned, at skulle manuelt lave lønposteringerne i e-conomic så kan du sætte det op en gang også når du laver lønkørslen sende posteringerne over i e-conomic og bogfører dem.

Jeg kan virkelig godt forstå princippet bag, at samle det hele under en paraply – det vil dog helt klart gøre vi skulle nedprioritere udvikling af nogle kerne områder i vores regnskabsprogram for, at implementere løn osv.

Lige indenfor lønsystemer findes der nogle rigtig gode løsninger på markedet og derfor har vi vurderet det giver mere værdi for vores kunder med et samspil af lønsystemer og e-conomic end hvis vi gik ud og udviklede vores eget.

Derfor ser vi ”paraplyen” lidt større i form af, at vi ønsker der skal være samspil imellem sådanne systemer – så det ikke er nødvendigt, at manuelt bogfører lønposteringerne når det alligevel er lavet en lønkørsel i et andet system.

Vi kalder det for et ”øko-system” hvor vi har en lang række app partnere som har udviklet nogle rigtig gode systemer uden for vores kerneområde og derved spiller sammen med vores regnskabsprogram.

Jeg håber, at ovenstående giver et lidt større indblik i hvorfor vi har prioriteret som vi gør. Du må endelig kontakte os i forhold til udfordringerne i det daglige – du kan finde vores support kanaler i min signatur oppe i svaret.

Med venlig hilsen
Andreas Polk
e-conomic
Logges af og på kommer du nemmere om ved at kigge under "regnskab" og "løn og adviseringer" der kan du logge direkte til Dataløn.
Til info skal du lige huske at du skal overholde persondataloven, som er blevet strammet gevaldigt op. Til gengæld, hvis du bruger Bluegarden/dataløn, kan du have kontrakter mv liggende under den enkelte medarbejder i E-arkiv. og du kan få Bluegarden til at lave automatisk bogføring af lønposter
Jeg er meget opmærksom på overholdelse af Persondataloven, hvilket var udgangspunktet for min forespørgsel og den begrænsede adgang. Takker for alle de konstruktive svar på mit indlæg.
i gang× 4
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”