Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Prislister(særpriser) tilknyttet kundegrupper

0
Vi har både forhandlere og slutbrugere som kunder. De får selvfølgelig varerne til 2 forskellige priser. Det ville være smart, hvis det var muligt at tilknytte en prisgruppe(særpriser) til en kundegruppe. På den måde kan man på en simpel måde sikre sig sig, at alle i kundegruppen fx "Engroskunder" fik varerne faktureret efter den samme prisliste. Som det er nu, skal man tildele prisgruppen(særprisen) til hver enkelt kunde.
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Jesper
Tusinde tak for dit indlæg og forslag her på vores forum smiley


Det er kan jeg godt forstå, at det i jeres arbejdsgang vil sikre, at jeres kunder bliver faktureret med de rigtige prislister – fordi det i dit tilfælde er en sammenhæng mellem kundegruppe og prisgruppe.
Det er det ikke nødvendigvis og i vores program er det i hvert fald to forskellige grupper – selvom jeg stadig godt kan se det for jer ville være simpelt og smart.

Så oplever vi ikke en særlig efterspørgsel på dette om område og derfor vurderer vi, at vi kan skabe større værdi for flere kunder ved, at fokusere vores kræfter andetsteds.
I skal derfor holde fast i, at huske, at tilvælge den rigtige prisgruppe på kunden når de oprettes og derfra vil den selvfølgelig så være valgt på kunden.

Selvom det ikke er et forslag vi tager videre skal du endnu engang have tusinde tak for, at du tog dig tid til, at dele dit forslag her på vores forum. Det er værdsat smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)