forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Periodisering af flere linjer på samme faktura

+1
Hej E-conomic.

Jeg sidder ofte med en faktura med flere linjer som skal periodiseres. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at det var muligt at vælge at periodisere samtlige linjer på en faktura, uden at skulle ind på hver enkelt linje for at periodisere.

Er det noget I vil kigge på?

Mette Brandt
spurgt 3 Nov, 2016 i Forslag » Andet af Mette Brandt (480 points)
status opdateret 23 Nov, 2016 af Andreas Polk

2 Svar

Hej Mette
Tusinde tak for dit indlæg og forslag her på vores forum J

 

Jeg kan godt se, at det på nogle fakturaer vil tage ekstra tid hvis du har mange linjer som skal periodiseres på samme periode.
Der ligger dog en klar udfordring i, at det faktisk er hvert enkelt fakturalinje som bliver bogført og ikke et totalbeløb på selve fakturaen. Derfor er det nødvendigt, at gå ind på hver fakturalinje og skrive periodiseringen.

Vi vil ikke gå ind og ændre princip på hvordan en faktura bogføres – det vil være en meget krævende opgave og vi vurderer også, at det vil ødelægge flere kunders arbejdsgang. F.eks. kunder som sender fakturaer med linjer der skal periodiseres forskelligt.

Det er ikke et område vi har i planen, at udbygge i 2017 og derfor er ikke et forslag vi tager med videre.
Du skal stadig have en stor tak for du har taget dig tid til, at dele dit forslag her på vores forum – det vil forsat være muligt for andre kunder, at se hvis der opstår en større efterspørgsmål på området.

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 23 Nov, 2016 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
Hej Andreas,

Tak for dit svar. Jeg er helt enig med dig i, at det er vigtigt at man kan periodisere linjerne enkeltvist, da der ofte er behov for det. Jeg efterlyser blot en funktion hvor man kan "vælge alle" og give dem en samlet periodisering. Altså en genvej så at sige hvor man ved at vælge en generel periodisering på en faktura har mulighed for at få det til at slå igennem på samtlige fakturalinjer.

Mette
besvaret 28 Nov, 2016 Forslag af Mette Brandt (480 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”