forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Udskrifter direkte til print er umulige

0
Hej

Problem med mine udskrifter - hvis jeg udskriver direkte fra e-conomic, via det lille ikon Udskriv er i højre hjørne - er skriften næsten ulæselig - det er når jeg bruger Kassekladde daglig og fra en konto via kontoplanen. Normalt udskriver jeg via Vis i Excel og der er ingen problemer. Så kan det da ikke være MIN printer der er tosset - det er kun i e-conomic det sker (dog ikke ved faktura-udskrivning).
Bruger Vista og Firefox - Kender andre til dette problem og hvordan kan det løses. S.U.  

Mvh
Inge Bødiker
spurgt 20 Jun, 2011 i Spørgsmål » Teknik og drift af IMB (200 points)
opdateret 18 Okt, 2012 af frederiknielsen

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Inge,

Der skulle ikke være nogle problemer i forhold til udskrivning af kassekladde generelt, så jeg tror vi skal ind lidt nærmere og kigge på hvad der går galt.

Når man klikker på udskriv så kommer der en udskriftsguide frem til. Denne er bestemt af din browser, computer, printer og andre ting. (Hæng mig ikke op på dette - jeg er absolut ikke print-ekspert  ) Jeg vil anbefale at du går disse indstillinger igennem, det kunne lyde som om der er zoomet ind.

Vi har nogle gang en problemstilling i forbindelse udskrivning af momsopgørelse - http://wiki.e-conomic.dk/generelt/print-af-momsopgoerelsen måske det kan hjælpe dig lidt på vej? Der er i hvert fald en guide til nogle ting man kan ændre lidt på.

Mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 23 Jun, 2011 Spørgsmål af Steffen E (151,510 points)
valgt som bedste svar 18 Okt, 2012 af frederiknielsen
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”