Informizely customer feedback surveys

Udskrifter direkte til print er umulige

0
Hej

Problem med mine udskrifter - hvis jeg udskriver direkte fra e-conomic, via det lille ikon Udskriv er i højre hjørne - er skriften næsten ulæselig - det er når jeg bruger Kassekladde daglig og fra en konto via kontoplanen. Normalt udskriver jeg via Vis i Excel og der er ingen problemer. Så kan det da ikke være MIN printer der er tosset - det er kun i e-conomic det sker (dog ikke ved faktura-udskrivning).
Bruger Vista og Firefox - Kender andre til dette problem og hvordan kan det løses. S.U.  

Mvh
Inge Bødiker
lukket
i Spørgsmål » Andet af (200 points)
opdateret af

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Inge,

Der skulle ikke være nogle problemer i forhold til udskrivning af kassekladde generelt, så jeg tror vi skal ind lidt nærmere og kigge på hvad der går galt.

Når man klikker på udskriv så kommer der en udskriftsguide frem til. Denne er bestemt af din browser, computer, printer og andre ting. (Hæng mig ikke op på dette - jeg er absolut ikke print-ekspert  ) Jeg vil anbefale at du går disse indstillinger igennem, det kunne lyde som om der er zoomet ind.

Vi har nogle gang en problemstilling i forbindelse udskrivning af momsopgørelse - http://wiki.e-conomic.dk/generelt/print-af-momsopgoerelsen måske det kan hjælpe dig lidt på vej? Der er i hvert fald en guide til nogle ting man kan ændre lidt på.

Mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (152k points)
valgt som bedste svar af