Hent automatisk kundenr. ud fra Faktura nr. ved import

0
På vores kontoudskift fra banken står der kun faktura nr, på vores kunder. Men hvis jeg importerer et bankudskift i kassekladden, hvor der fremgår alt andet, end kunde nr, er det ikke muligt for E-conomic at hente kunde nr, automatisk. Det er dog muligt for E-conomic at hente kunde nr, hvis jeg manuelt sætte faktura nr ind på hver enkelt post. Men med +1000 indbetalinger om ugen, ville det virkelig lette mit arbejde en del, hvis det kunne automatiseres lidt mere, end at jeg skal sidde og kopiere faktura nr ind.

Eller ville der være en smartere måde jeg kunne gøre det på?
i Forslag » Andet af (480 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Mikael
Tusinde tak for dit indlæg og forslag her på vores forum smiley


Det kan jeg godt forstå, at du undersøge muligheder for, at gøre lettere og mere automatiseret – udfordringen med kundenr. Er, at det er en oplysning du importerer ind i kolonnen ”Konto/Kunde/leverandør”
Det betyder, at der ikke arbejdes på, at hente ”kundenr.” automatisk ud fra fakturanr. Men derfor betyder det ikke, at der ikke er en løsning.

Jeg tror på vi har en markant smartere måde du kan arbejde på, som kan gøre arbejdsgangen lettere og hurtigere for dig.
Det er sådan, at vi har vores bankafstemning hvor der kan importeres dine kontoudtog fra banken (indgår i small business og professional)
 

Herinde kan du så overfører posteringer til kassekladde fra bankafstemningen – på den måde får du både bogført betalinger og afstemt dem med bank på en og samme omgang.
Der kan overføres således det blot medtager teksten også du selv skal lave selve konteringen – vi har dog også vores tillægsmodul Autobank som består af 2 dele. Den ene er bank connect hvor du kan automatisere overførslen af kontoudtog fra banken.  

Den 2. del som er den vigtige i forhold til automatiseringen af din bogføring af betaling. Den kalder vi for Autoforslag – Her vil systemet efter, at du har anvendt overførsel fra bankafstemning til kassekladden de data du har overført (faktura nr. søger den efter fra start).
Derudfra vil systemet hurtigt og effektivt søge forslag frem til din bogføring.
Så f.eks. hvis der i bankposteringstitlen står faktura nr. så vil den søge efter om der er en ubetalt faktura med samme nr.

Den vil løbende bliver bedre til, at give forslag jo mere du bruger det.
Det betyder altså, at du kan virkelig automatisere den proces du har med din bogføring. Det er forudsat, at det er betalinger i din grundvaluta, som oftest DKK.

Hvad koster tillægsmodulet Autobank så? Det koster 79 kr./måned eks. Moms hvis du har small business og 0 kr. hvis du har professional (det indgår i abonnementet.)
I forhold til bank connect så koster det noget i banken.

 

Hvis du godt kunne tænke dig, at høre funktionen nærmere beskrevet er du mere end velkommen til, at give os et kald på 88 20 48 40.
Jeg vil også rigtig her høre hvad du tænker om ovenstående løsning og om det vil kunne hjælpe dig i din hverdag? 
 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)