Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




MobilePay og SWIPP som betalingsmulighed via E-conomic

0
Hej E-conomic

Tillykke med lanceringen af MobilePay som betalingsmulighed:
https://www.e-conomic.dk/funktioner/mobilepay-invoice

For os, som arbejder med SWIPP til e-handel vil den mulighed være mindst lige så god.

SWIPP er på mange måder klart bedre end MobilePay, men er blevet lanceret senere og er derfor ikke så kendt endnu.

Kunne I overveje at udvikle til SWIPP E-handel også? Det er her fornyligt, at SWIPP E-handel blev lanceret.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Jens Kirk</strong></p> <p>  <strong>Webkonsulenterne</strong></p> <p>     <strong><img target="_blank" alt="" src=" style="width: auto; height: 49px; " /></strong></p> <ul> <li>         Web: <a href="https://www.webkonsulenter.dk">www.webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Email: <a href="mailto:jens@webkonsulenter.dk">jens@webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Telefon: 54625421 (tast 4 for Jens)</li>     <li>         CVR nr: 29351236     </li> </ul>
i Forslag » Andet af (8.1k points)
opdateret af

1 Svar

Hej Jens
Tusinde tak for lykønskningen med vores lancering af MobilePay Invoice

 

Det er rigtigt, at SWIPP for nyligt nu også er kommet med deres e-handels løsning – der kan sammenlignes med MobilePay Online. 
Betalingsmulighed på webshops eller ved en betalings service uddeler (f.eks. DIBS og QuickPay)

 

Forskellen på SWIPP E-handel, MobilePay Online og vores nye lancering MobilePay Invoice er, at MobilePay Invoice giver muligheden for, at sende selve fakturaen via MobilePay og kunden vil modtage det på appen.

Jeg kan ikke afvise om det er noget vi vil overveje, så vidt jeg er bekendt ligger der ikke en eksakt plan for det.

Jeg har forsøgt, at undersøge om SWIPP E-handel indgår i betalings løsningerne DIBS og QuickPay – Her ser det ud til, at det indgår i QuickPay, det fremgår i hvert fald på deres facebook side QuickPay PSP

Så du kan måske allerede kan give jeres kunder muligheden for, at betale via SWIPP e-handel via Quickpay.

Endnu engang tusinde tak for lykønskningen og dit store engagement for vores program smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
Hej Andreas

>Så du kan måske allerede kan give jeres kunder muligheden for, at betale via SWIPP e-handel via Quickpay.

Det har vi allerede - vi var blandt de første som fik hul igennem der, men det at I sender fakturaen videre til SWIPP til betaling, altså direkte, gør det noget smartere. Jeg ved dog ikke om SWIPP er med på den sidste del, altså faktura-delen.

Jeg har også underrettet Morten fra SWIPP om det og han har sendt det videre.

Jeg tror ikke på MobilePay på den lange bane, fordi de jo lejer sig ind hos Nets / Teller, som selv har deres egen løsning på vej. Den er dog lidt anderledes, men det kunne ske at Nets / Teller senere hen ikke længere vil lege så meget mere med Danske Bank + Nordea, fordi de hellere vil se deres egen løsning blomstre. Det gør MobilePay konceptet meget usikkert på den længere bane, og jeg forstår ikke, hvorfor Nordea ikke ser det, men går efter det produkt, som er mest populær p.t.

SWIPP derimod er ejet af bankerne selv og koster mindre og er stabilt (uafhængig af andre). Og de kan let gå hen og blive nordiske (samarbejde med nordiske banker) og derved komme til at udfordre både visa og master for Norden. SWIPP kommer også i de fysiske butikker.

Problemet med MobilePay Erhverv (ved ikke hvordan det er med MobilePay Invoice) er, at pengene lander på en tvunden bankkonto hos dem, hvorimod hos SWIPP kan man få det som en straksoverførsel og selv vælge bankkonto.

Så MobilePay konceptet er - set fra firmaerne side - ikke noget godt system, men det er meget populært, fordi de kom først.
Hej Jens
Det er fedt, at høre i så allerede anvender QuickPay :)

Jeg kan godt forstå, at ønsket til en fakturering igennem SWIPP nu hvor det er muligt via MobilePay.
Det er dog så vidt jeg er bekendt ikke en funktion SWIPP har - fremgår ihvertfald ikke af deres hjemmeside.

Du har derfor også gjort det rette i, at skrive det til SWIPP angående dit ønske.