Oprettelse af kreditor fra superkladden

0
Ved oprettelse af kreditor direkte i superkladden er der et stamdata felt der hedder Region, dette felt komme ikke frem når man går ind på kreditorens stamdata efterfølgende kommer dette felt ikke frem og kan derfor ikke rettes.

Ved Kreditor oversigte i menuen under superkladden medtages stadigvæk ikke telefonnummer.

Disse fejl er jo bugs som bare skal rettes snarest muligt.
i Forslag » Andet af (210 points)
opdateret af

1 Svar

Hej Bjarne
Tusinde tak for dit indlæg her på vores forum :)

 

Jeg svarer dig på begge dine indlæg her fordi du også nævner det med telefon nummer her. Jeg har rapporteret til teknikken, at vi mangler en kolonne til "telefon" på kreditorerne i superkladde - Det er helt rigtigt, at den ikke er  her og hvis i gerne vil have skrevet telefon nummeret ind indtil videre så skal det foregå via regnskabsfanen.

Jeg vil opdaterer her når jeg har hørt mere fra teknikken - Jeg forventer ikke det vil være noget vi går ind og rette inden for kort fremtid grundet det er meget enkelt, at skrive telefonnummeret ind på regnskabsfanen og vi har andre fejl som en større mængde af kunder oplever som skal rettes.
 

I forhold til Regions feltet så er det rigtigt, at det er inden i superkladde men ikke er inde på regnskab -> søgning og lister -> leverandører.

 

Det er ikke et felt vi oplever en stor efterspørgelse på og derfor arbejder vi heller ikke på, at implementere det inde på regnskab --> søgning og lister --> leverandører.
Hvorfor fjerner vi så ikke feltet fra superkladden? - Det kunne være, at nogle kunder bruge  denne informationsboks til noget andet inde på kreditoren og der er mulighed for, at udelukkende, at se det inde i superkladden under kreditorer

 

Endnu engang tusinde tak for dit indlæg her på vores forum :)

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)