Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Forslag til ændring af dato på ordrebekræftelser

0
Hej e-conomic

Er det muligt at få samme type meddelelse omkring "Advarsel: Dato er ikke dags dato" på ordrebekræftelser, på samme måde som på fakturaer?

Vi opretter tit en sag nogle dage før ordrebekræftelsen kan sendes (vi skal lige have nogle datoer fra leverandørerne først) og det er svært at huske at rette datoen. Det vil derfor være skønt, hvis e-conomic kunne hjælpe med denne del. :-D

 

Venlig hilsen

HelleA.
i Forslag » Andet af (5.9k points)
status opdateret af

2 Svar

Hej HelleA

 

Tusinde tak for dit indlæg. :)

 

Jeg synes det er en rigtig relevant forespørgsel du kommer med her. Eftersom man som udgangspunkt også må formode at ordredatoen skal stemme overens med den dato, som den sendes afsted fra systemet af.

 

Vi vil derfor også tage forslaget med videre til vores næste prioriteringsmøde.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Tobias Johnsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (1.8k points)

Hej Helle
Vi har haft dit forslag oppe og vende på vores prioriteringsmøde. smiley

Det er ikke blevet prioriteret og vi arbejder derfor ikke videre med det. Selvom forslaget udadtil er rigtig enkelt og det giver en ekstra visning at datoen er anderledes.
Så er der andre steder hvor vi mener vi kan skabe større værdi og derfor prioriterer vores tid der.

Jeg må derfor for nu sætte det som implementeres-ikke da det ikke ligger i nærværende fremtid.

Derfor når du sender din ordre afsted må du være ekstra opmærksom på datoen lige ovenover send knappen når du sender dine ordre afsted.
Du skal stadig have en stor tak for, at du har delt dit forslag her på vores forum. Det er virkelig værdsat.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
Hej Andreas

Det er synd at det ikke blev til noget, for jeg står flere gange med denne udfordring. Så sent som idag, har jeg ophævet en sendt-status på en ordre og sat en leveringsdato på til kunden og datoen er stadig 10.10... :-(
Øv. Jeg vil jo heller ikke forstyrre kunden med for mange ordrebekræftelser, idet jeg synes at vi i forvejen allerede sender 2 ud er rigeligt.

Nå, men måske ser tingene anderledes ud nu her 1 år senere? :-) Jeg har da lov at håbe...

God dag til dig.

Vh Helle
Hej Helle :)

Andreas er desværre ikke hos e-conomic længere, så jeg tillader mig at svare for ham.

Det er stadig ikke blive prioriteret at skulle lave dette. Jeg kan dog se, at Andreas har noteret den ned i vores idebank, hvor vi gemmer ideer til fremtiden, så vi har den stående herinde, men som tingene er nu, så er den ikke på planen :)
Tak for hurtigt svar. :-)