forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Balance med mulighed for år til dato

0
Jeg mangler meget den mulighed at man kan lave en balance med år til dato så man kan direkte sammenligne med resultatopgørelsen. Pt går året i balance altid til dags dato man opretter den.

Det er meget vigtigt for vores investorer at vi kan levere en balance for hver måned der kan direkte afstemmes med resultatopgørelse for samme måned.

Saldobalance er ikke nok da alt information de skal bruge kun er i balancen.
spurgt 12 Okt, 2016 i Forslag » e-conomic generelt af toke_hs (280 points)

2 Svar

Det forstår jeg ikke.

Hvis du vælger en "Saldobalance", får du både resultatopgørelsen og balancen for den valgte periode og år til dato, hvis du vælger "Sammenligning år til dato".
besvaret 12 Okt, 2016 Forslag af Erik Jensen (24,070 points)

Hej Toke,

Jeg må stille mig på samme side som Erik Jensen - jeg forstår ikke helt hvad der mangler i saldobalancen, da den indenholder både resultatopgørelse og balancen.

Du har også mulighed for at vælge hvordan sammenligningen skal være, fx. år til dato.

Yderligere har vi en samarbejdsparter Rapport123, som kan bygge rapporter til Jer, præcis som i ønsker det. Tag evt. fat i dem, hvis vores rapporter ikke er fyldestgørende for Jer, da vi pt. ikke har planer om at lave om på dem.

Du skal dog have tak for at gøre brug af vores forum, og du er meget velkommen til at vende tilbage med nye idéer og forslag smiley


Med venlig hilsen

Magnus Hyllested Börgesen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 20 Okt, 2016 Forslag af Magnus H. Börgesen (8,150 points)
overvejes× 132
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”