Byt om på "Ryd" og "Ok"-knap!

0
Når man bruger Tab-tasten meget til at hoppe fra felt til felt når man fx laver rapporter i e-conomic er det super træls at Ryd-knappen kommer før OK-knappen, da man som oftest hurtigt trykker Enter når man har tastet de sidste tal ind og er hoppet videre. Hvis knapperne var byttet om ville man ikke rydde alt man havde indtastet og skulle starte forfra men få de resultater man har brug for.

Er det muligt at bytte rundt på knapperne??
i Forslag » Andet af (170 points)

1 Svar

Hej Nicholas,

Mange tak for dit indlæg.

Skal vi ændre på dette, så ændres det for alle brugere. Vi har ikke hørt mange som ønsker at dette bliver lavet om, og rigtig mange af vores brugere opbygger vaner udfra hvordan systemet virker. At ændre dette for et få antal af kunder giver derfor ikke mening for os, da vi vil ødelægge en arbejdsgang for rigtig mange andre, som allerede har opbygget vaner til hvordan det fungerer nu. Det er nu engang "hagen" ved et standardprogramt, at man ikke kan få tilrettet sådan nogle "småting" til ens egne behov.

Så jeg vil desværre afvise dit forslag med ovenstående begrundelse.

Du skal dog have tak for du tager dig tid til at bruge vores forum og komme med forslag til forbedring af systemet smiley


Med venlig hilsen

Magnus Hyllested Börgesen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (8.2k points)
Arh, jeg tror næppe nogen ville brokke sig over at knapperne blev byttet rundt. De sparer jo et tastetryk (medmindre de bruger musen, så er det ligegyldigt hvilken rækkefølge knapperne står i). Så det er ikke kun af hensyn til mit eget behov men også alle andre, der bruger tastaturet til at hoppe fra felt til felt!
Hej Nicholas
Tak for din uddybende kommentar :)

Selvom jeg godt kan forstå når der i situationen bliver trykke på "ryd" fordi der blev "tabbet" hurtigt videre at det er rigtig ærgerligt, at være nødt til, at skrive dine filtreringer ind igen.

Det vil også kunne ske selvom, at knappen "ryd" lå efter "OK" - som jeg oplever det er det en vanesag. Det betyder, at hvis det blev ændret vil det kræve alle andre kunder så skal ændre "vanen" når de bruger "tab" - Selvom det er en mindre ændring vurderer vi, at det være forstyrrende for flere kunder.

Det er som min kollega nævner ikke et ønske vi mærker en særlig efterspørgelse på og derfor vil vi ikke arbejder videre med det.

Med Venlig Hilsen
Andreas Polk e-conomic