Import af vareleverandør faktura

+1
Hejsa,

Jeg undre mig over at det endnu ikke er muligt at importere en vareleverandør faktura.

Jeg mener, alle informationer er oprettet, varenr + navn osv.

Jeg sidder ofter med modtagelser på mere en 300 varelinier som MANUELT skal tastes i e-conomic.

Man kan med lethed importere vare i CSV, det må da være en formsag at gøre det samme med en vareleverandørfaktura...er der nogle der har gode idéer der kan spare mange timer..?:-)

MVH / Kristian
i Forslag » Andet af (130 points)
status opdateret af
Hej Kristian,

Vi kan hjælpe dig - vi importerer idag faktura og ordre til e-conomic. Kontakt os på 20105008 eller kontakt@hubbroker.com.

//Jens Toke

1 Svar

Hej Kristian
Tusinde tak for dit indlæg og forslag her på vores forum :)

 

Det kan jeg godt forstå, at du undre dig over - det tager selvfølgelig tid, at skulle taste 300 varelinier hvis du sidde med en modtagelse i et format csv som vi andre steder kan importere. 
Det er ikke et området der er blevet udbygget og det ligger heller ikke i planen, at udbygge det, selvom jeg kan godt kan høre det lige for dig ville spare tid. 

 

Vi oplever ikke en stor efterspørgelse på dette og har derfor valgt at arbejde på andre områder. Er der så ingenting, at gøre? Jo det er der - jeg har ihvertfald en app partner i tankerne som jeg tror kan hjælpe med, at forenkle denne proces og måske flere i forhold til jeres lager.

 

De hedder ITN Vision og har udviklet forskellige løsninger til vores lagermodul. Her tænker jeg at måske enten deres løsning scanning til lager eller WMS kunne være et bud - Du kan finde deres kontaktoplysninger inde på deres hjemmeside og forhøre dig om hvilke muligheder de har for, at kunne optimere jeres arbejdsgang.

 

Endnu tusinde tak for dit forslag her på vores forum selvom det ikke er et jeg tager med videre. Jeg lader stadig indlægget stå åbent så hvis der opstår en unægtelig stor efterspørgelse på området vil vi tage et kig på det igen. 
 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)