forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Rykkere

+1
Hejsa

Jeg har et enkelt spørgsmål.

Hvorfor fremgår rykkergebyrer (1, 2 og 3) for én faktura, af en rykker for en anden faktura?

Er det spørgsmål om opsætning?

Pft.
spurgt 7 Okt, 2016 i Forslag » e-conomic generelt af LB (210 points)
gen-kategoriseret 28 Dec, 2016 af Andreas Polk
Hej LB :)

Jeg kan se du er blevet lovet en opdatering uden den er kommet.
Som det er lige arbejder vi hen i mod en løsning, hvor det bliver muligt særskilt at vælge, hvilke fakturer man gerne vil rykke. På nuværende tidspunkt rykker man alle forfaldne fakturaer, renter og gebyrer på en kunde.

Her er det vores plan, at du skal have mulighed for at tilvælge og fravælge enkelte linjer. På den måde vil det også løse dit problem.
Jeg sætter derfor forslaget som planlagt og afventer løsningen :)

1 Svar

 
Bedste svar

Hej LB

Tusinde tak for dit spørgsmål her på vores forum :)

 

Det er et rigtig godt spørgsmål faktisk - jeg ved, at vi for noget tid siden ændrede således, at det ikke var muligt, at rykke kunder for gebyrer + renter hvis der ikke var andet, at rykke for. 

Jeg er igang med, at undersøge nærmere om hvorfor det er, at der kan rykkes for gebyrer og renter fra en faktura når der sendes en anden rykker for en anden faktura.  
Jeg tror det rent system teknisk er fordi, at der kan sendes en rykker 1 for alt der ikke er sendt en rykker 1 for - Heri bliver gebyrer og renter så medtaget men om det egentlig giver mening er jeg ikke helt sikker på. 

 

Jeg vender tilbage når jeg har fundet ud af mere smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 21 Okt, 2016 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
valgt som bedste svar 25 Okt, 2016 af LB
Hej LB :)
Tak for valg af bedste svar!

Jeg har ikke fundet en egentlig begrundelse på hvorfor det er muligt, at rykke for rykkergebyr og renter - som udgangspunkt mener jeg ikke, at det giver mening. Det er ikke et spørgsmål om opsætning - det er system mæssigt muligt, at "rykke" for rykkergebyr og renter fra en anden rykker 1 på en ny rykker 1.

Jeg vil derfor tage det med videre til vores prioriteringsmøde for, at undersøge det endnu dybere og se om det er noget vi vil arbejde på, at udbedre.

Jeg flytter derfor dit indlæg over som et forslag og markere de som "overvejes" og vil opdaterer når vi har haft det oppe og vende.

Endnu engang tusinde tak for dit indlæg her på vores forum

Med Venlig Hilsen
Andreas Polk
e-conomic
Hej Igen LB :)

Jeg må af en eller anden årsag ikke flytte indlægget over til "forslag" og ændre "tags" til overvejes grundet overskriften er forkert.  

Jeg vil som sagt tage det med videre og selvom der ikke står "overvejes" på indlægget

Med Venlig Hilsen
Andreas Polk
e-conomic
Hej,

Hele sagen med rykkere er ikke kommet nærmere. Jeg vil derfor ændre status væk fra planlagt, da det ikke længere er retvisende for sagen. Det er ikke en permanent afvisning, men for nu er det ikke noget vi vil komme nærmere ind på.
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”