Informizely customer feedback surveys

Varesøgning

0
Jeg sidder tit med ordrer, der har over 200 varelinjer. På de ordrer skal jeg ofte indtaste yderligere varer, men må sidde og tjekke hver enkelt varelinje for at undgå, at en vare står på flere forskellige linjer. Er det ikke muligt at lave en funktion så man kan søge på de indtastede varer i den enkelte ordre?
lukket
i Forslag » Andet af (150 points)
status opdateret af

2 Svar

 
Bedste svar
Hej Birgitte
Tusinde tak for dit indlæg her på vores forum :)

 

Som Erik rigtig skriver så har du mulighed for, at sortere ordrelinjerne på f.eks. varenr. eller varenavn for, at skærpe overblikket.

Der findes faktisk allerede en mulighed for, at søge efter varer på ordren. Der findes alligevel nogle ekstra muligheder der kan gøre det nemmere for, at finde det.

 

Du kan nede på selve kolonnen hvis du som Erik skriver har sorteret på "varenummer" så vil du på kolonnen "varenr." kunne se 3 små prikker (...) -> hvis du trykker på dem så kan du "gå til" og den vej igennem søge på specifikke varenumre og den vil gå til den linje med det varenummer du søger på (linjen bliver markeret med grå) -->
Hvis varenummeret så ikke er på ordren vil den markere sidste linje.

 

En anden mulighed er, at bruge muligheden for, at søge på "fri tekst" som ligger på computeren. Hvis du trykker på CTRL+F (mac: CMD+F) så kommer der et søgefelt frem hvor der søges på alt der står på siden du er inde på.

Hvis du herinde så f.eks. søger på varenummeret så vil linjer med præcis det nummer som du skriver blive markeret og du vil kunne se hvor det er henne.

Det giver dig muligheden for, at kunne søge efter varen på den enkelte ordre.

 

Den tredje mulighed for, at søge på varenummeret på en enkelt ordre vil være, at få vist dine ordre linjer i excel --> så kan du via excel bruge deres søge funktion og derved se om den allerede ligger der.

 

Det håber, at hjælper dig videre og skulle ihvertfald være nemmere end, at skulle tjekke hver varelinje.
Det betyder også, at det ikke er området vi tager med videre - Nu hvor der findes nogle forskellige gode løsninger på det allerede.

 

Endnu engang tusinde tak for, at du delte dit indlæg her på vores forum.

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
valgt som bedste svar af
Du kan sortere ordrelinjerne i varenr. orden ved at markere kolonnen "Varenr." med musen.

Eller kolonnen "Varenavn", hvis det er det, du ønsker.
Forslag af (26.4k points)