Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Korrigering af faktura

0
Hej

Vi bruger econommics meget og oplever ofte, at en kunde har rettelser til faktura, så som ny adresse elelr der skal en reference på - dette ofte NÅR de har modtaget faktura.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at det istedet for at skulle oprette kreditnota og ny faktura, at man kan ændre de to ting - det er meget omstændigt og bliver til mange posteringer som det er nu.

En anden ting der ikke er optimalt er, at systemet ikke kan hente valutakurser (det kan andre)

jeg fakturerer stort set kun i EURO men af og til er der en kunde der gerne vil have USD eller GBP, dette bliver jeg nødt til at lave manuelt da jeg ellers ville skulle lægge samtlige varer ind med de forskellige valuta'er.

Og som det sidste - forrige uge lukkede hele firmaet ned i et par dage grundet kursus - jeg har stor forståelse for, at det er godt at udvikle personale med mere, men som kunde er det virkelig et issue ikke at kunne komme i kontakt med jer hvis man har et problem. SÅ tænker det må være muligt, at man deler kurset over i et par bidder og ikke rømmer kontoret helt.

Synes I har et fint system, en rigtig god support og håber I vil tænke dette ind til fremtidige forbedringer.
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

Hej GF
Tak for dit indlæg og bidrag her på vores forum smiley

 

Jeg kan rigtig godt forstå det kan føles lidt omstændigt hvis der skal ændres noget på fakturaer især hvis det er noget i oplever tit. 


Det der er den store udfordring og faktisk også grunden til, at det er nødvendigt, at lave en kreditnota også en ny faktura er fordi det er imod bogføringsloven, at ændre i bogførte posteringer og herunder også fakturaer. 


Det vil sige, at hvis en faktura har en forkert adresse eller reference som du nævner så må du ikke gå ind og rette i disse oplysninger fordi det er bogført med på fakturaen. Det vil derfor være imod bogføringsloven hvis det var muligt, at gå ind og rette i en bogført faktura.
Det skal ses som endeligt når det er bogført og derfor nødvendigt med en kreditnota og ny faktura hvis der er forkerte oplysninger på fakturaen. 

Derfor vil vi heller ikke gå ind og udbygge systemet til, at det bliver muligt. Det skulle nu være rimelig enkelt hvis du går via salg --> arkiv --> kopier og vend på fakturaen

Så vil kreditnotaen være klaret. Derefter skal kundens oplysninger selvfølgelig opdateres også kan du gå i arkivet igen -> tryk nu på "kopier" --> så har du nu fakturaen i "igangværende fakturaer" igen og hvis du har opdateret kundens oplysninger så skal du lige inde på den igangværende faktura -> trykke på kundens navn i venstre hjørne --> gå ind og søg på kunderne igen -> vælg kunden "igen" 

Så vil kundens opdaterede oplysninger komme med ind på fakturaen. 

 

Det næste du nævner omkring valutapriser er jeg ikke helt sikker på, at jeg forstår dig helt rigtigt så du må endelig sige til hvis jeg har misforstået det.

Som jeg forstår det taler vi om, at det er nødvendigt, at du aktivt går ind og skrive dine valutapriser på alle de forskellige varer i de forskellige valutaer du sælger i. 
Hvor du gerne så, at det blot blev udregnet ud fra kursen. 

 

Som jeg har set det ved nogle kunder og selv se fra en køber side. Så oplever jeg oftest, at der er valgt en salgspris i bestemte valutaer og jeg har ikke oplevet, at se små finurlige valutapriser med mange komma tal. 

 

Det er som jeg se det enkelt, at skrive valutapriser ind og kan gøres med eksport af varekartotek og derefter import af valutapriser så du kan meget enkelt også udregne valutapriser udfra en selvvalgt kurs.
Det kan gøres ved, at eksportere varene via det orange tandhjul --> alle indstillinger --> eksporter data --> sæt prik i "download lister enkeltvis" --> tryk på send data --> vælg filen "vare.csv"


Så har du dit varekartotek i excel og de danske salgspriser hvis din aftale har DKK som grundvaluta. Du kan så i denne fil lave de forskellige kolonner til de valutaer du ønsker en valutapris på også med brug af excel udregne salgspriserne i EUR, USD, GBP og hvis der nu skulle være andre også. 



Derefter kan du importere valutapriserne via salg --> kunder --> tryk på import ikonet --> vælg "importer valutapriser" --> Der skal udelukkende 3 informationer med i importen og det er VareNr. Valuta og Pris (i valutaen)
 

Derefter vil du så egentlig have priserne i de forskellige valutaer som du vil fakturerer i skrevet ind på varene. Det vil kræve du tager stilling til hvad priserne skal være i de forskellige valutaer du oftest bruger og hvis du opdaterer dine priser skal det også gøres i valutaerne.

 

Jeg vil rigtig gerne høre om jeg havde forstået dig rigtigt og om ovenstående kan hjælpe dig så det blive nemmere for dig fremadrettet i forhold til salgspriser i anden valuta. 


Jeg er lidt usikker på, at det er det du mener med, at systemet ikke kan hente valutakurser ind så det må du gerne uddybe for mig så jeg er helt sikker 

 

Det er rigtigt vi i uge 36 havde ændrede åbningstider hvor der om onsdagen var telefonen lukket og derfor kun åbent på chatten fra 09.00 - 18.00
Torsdag var der åbent på både chat og telefon frem til kl. 12.00 også ville chatten åbne igen fra kl. 15.15 til 18.00
Fredag var der helt lukket i supporten.


Jeg er rigtig glad for, at du giver din holdning og oplevelse til kende og jeg er enig i, at vi selvfølgelig skal være til rådighed vores kunder og det vil være et problem hvis du som kunder sidder med en udfordring og absolut ikke kan komme videre. Rigtig mange af udfordringerne vil der være nogle gode guides på vores e-copedia.


Uge 36 var en helt særlig uge for e-conomic og er en vi har en gang om året.
Hvor vi sætter et ekstra stort fokus på Ideudvikling, vidensdeling, samarbejde og kollegaskab og vi forsøger på bedste vis, at indrette det så vores dejlige kunder kan få fat i os fordi vi er her på grund af jer. 
Derfor værdsætter jeg virkelig, at du deler din oplevelse af det og det vil vi tage til efterretning.
Du kan læse en lidt mere uddybende forklaring på hvad vi lavede på vores blogindlæg om det.
 

 

Det er virkelig dejligt, at høre du er glad for systemet og vores support. Det er igen virkelig værdsat, at du deler det her på vores forum.
Endnu engang tusinde tak for det og jeg ser frem til, at høre nærmere om jeg har forstået dig rigtigt angående valutapriser.

 

Du må have en rigtig skøn dag smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)