Avanceret søgning i "Igangværende fakturaer"

0
Det kunne i nogle situationer være hensigtsmæssigt at have en avanceret søgemulighed i "Igangværende fakturaer" på linje med den der er i "Kunder"

Aktuelt savner jeg en mulighed for at søge på betalingsbetingelser for at kunne vælge og bogføre PBS betalinger uden at skulle ind i hver enkelt faktura og tjekke.
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Niels,

Tak for at modtage dit indlæg.

Jeg kan godt forstå at det ikke er hensigtsmæssigt for dig at skulle ind på hver enkel faktura, for at se hvilke der er PBS, men det er ikke noget som vi går videre med.
Dermed betyder det ikke, at jeg ikke har nogle løsningsforslag til dig, for det har jeg. smiley  

Det ene er, at du kan oprette en kundegruppe for de af dine kunder du opkræver PBS. Når du har dem i én og samme gruppe kan du i ”Igangværende fakturaer” se, uden at skulle ind på hver enkelt linje, hvilken gruppe de enkelte fakturaer er i og så kan du bogføre og sende dem på én gang.

Den anden mulighed er, at du kan trække en liste for igangværende fakturaer og i den se, hvilke fakturaer der er sat på som PBS. Denne liste trækker du ved at gå i det orange tandhjul, alle indstillinger, ude til venstre under virksomhed vælger du ’eksportér data’, vælger ’download lister enkeltvis (krypteret), trykker på ’send data’. Den liste der kommer frem med en masse csv.filer, der vælger du FakturaKladde.csv. Så kan du sortere og se hvilke fakturakladder det er, du skal bogføre med PBS.

Jeg håber mine forslag løser din udfordring, ellers hører vi meget gerne fra dig.


Med venlig hilsen

Isabel de Fries

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (900 points)