forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Avanceret søgning i "Igangværende fakturaer"

0
Det kunne i nogle situationer være hensigtsmæssigt at have en avanceret søgemulighed i "Igangværende fakturaer" på linje med den der er i "Kunder"

Aktuelt savner jeg en mulighed for at søge på betalingsbetingelser for at kunne vælge og bogføre PBS betalinger uden at skulle ind i hver enkelt faktura og tjekke.
spurgt 22 Sep, 2016 i Forslag » e-conomic generelt af Niels Erik Andersen (120 points)
status opdateret 20 Okt, 2016 af Isabel de Fries

1 Svar

Hej Niels,

Tak for at modtage dit indlæg.

Jeg kan godt forstå at det ikke er hensigtsmæssigt for dig at skulle ind på hver enkel faktura, for at se hvilke der er PBS, men det er ikke noget som vi går videre med.
Dermed betyder det ikke, at jeg ikke har nogle løsningsforslag til dig, for det har jeg. smiley  

Det ene er, at du kan oprette en kundegruppe for de af dine kunder du opkræver PBS. Når du har dem i én og samme gruppe kan du i ”Igangværende fakturaer” se, uden at skulle ind på hver enkelt linje, hvilken gruppe de enkelte fakturaer er i og så kan du bogføre og sende dem på én gang.

Den anden mulighed er, at du kan trække en liste for igangværende fakturaer og i den se, hvilke fakturaer der er sat på som PBS. Denne liste trækker du ved at gå i det orange tandhjul, alle indstillinger, ude til venstre under virksomhed vælger du ’eksportér data’, vælger ’download lister enkeltvis (krypteret), trykker på ’send data’. Den liste der kommer frem med en masse csv.filer, der vælger du FakturaKladde.csv. Så kan du sortere og se hvilke fakturakladder det er, du skal bogføre med PBS.

Jeg håber mine forslag løser din udfordring, ellers hører vi meget gerne fra dig.


Med venlig hilsen

Isabel de Fries

Online regnskabsprogram
 

besvaret 20 Okt, 2016 Forslag af Isabel de Fries (900 points)
overvejes× 104
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”