Noter på listen til rykker

0
Hej,

Vi bruger vores noter  hver gang vi har haft kontakt med vores kunder, lige meget om det er en lille ting.

Når vi laver rykkerskrivelse via systemet, synes vi det kunne være rigtigt fedt at på listen, vi kan se om der ligger en note på den enkelte kunder vi vil rykke.

Enten en stjerne, der gør der ligger en note eller noter kommer frem så man kan se hvad der står. Vi kan jo både se selve faktura og hvordan rykker vil se ud.

Vi sender mellem 50 - 100 rykker af gangen, og har ikke tid/mulighed for  at kigge på hver enkelt kunde om der ligger en note eller ej. Ud ad til er det ikke særlig professionelt at lave rykker til kunden, hvis de har en specielt aftale om betaling.

Er det muligt at udvikle dette, vi kan ikke være de eneste som bruger noter og har dette problem.

De bedste hilsner Trine
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Trine
Tusinde tak for dit indlæg og forslag her på vores forum smiley

 

Det synes jeg er et rigtig godt forslag – noter på kunderne kan sagtens blive mere anvendelige og så vil det ofte give mening, at skrive ind hvis nu det er aftalt med en kunde at de først betaler ugen efter – så ønskes det ikke, at sende en rykker til denne kunde.

Hvis så noterne var synliggjort ved rykkere kunne dette nemt undgås. Jeg ved, at har i overvejelse, at udbedre vores rykkere og her synes jeg helt klart, at dit forslag skal tages med i puljen hvis vi prioriterer det.

 
Derfor vil jeg tage dit forslag med videre og vil opdatere det her når der har været oppe, at vende.
Det vil umiddelbart være med henblik på 2017 hvis det skal implementeres som det er nu

 

Endnu engang tusinde tak for, at du delte dit forslag her på vores forum smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)

Hej Trine

Vi er nu halvvejs inde i 2017 og dit indlæg kræver i den grad en opdatering. Jeg vil gerne undskylde for, at det først bliver nu.

Dit forslag har været oppe og vende på vores prioriteringsmøde med henblik på roadmappet og generelt ser vi, at vores noter kunne forbedres i systemet.
Som du f.eks. nævner ved, at vise noten på selve rykkeren så dette kan anvendes mere smidigt.

Det er ikke en opgave som ligger planlagt her det næste år og jeg sætter derfor indlægget som implementeres-ikke. Det betyder ikke, at vi smider forslaget ud og helt dropper tanken om, at forbedre noterne.
Dit forslag bliver lagt i vores idebank så vi på et senere tidspunkt har mulighed for, at hive det frem igen såfremt, at noter i systemet bliver et fokusområde.

Selvom vi ikke går videre med forslaget i denne omgang skal du have en stor tak for, at du har taget dig tid til, at dele forslaget her på vores forum. Det er virkelig værdsat.


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)