Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Hvorfor er www.e-conomic.dk ikke en sikker forbindelse..

0
Når jeg logger på economic siger computeren at dette ikke er en sikker forbindelse, at sikkerheds certifikatet er udløbet eller en hacker prøver at stjæle mit log in.

jeg kan ikke komme på mit regnskab.

 

Torben Ljungberg
i Forslag » Andet af (160 points)
gen-kategoriseret af

2 Svar

Har samme problem her...
Forslag af (140 points)

Hej Torben og trollereklame.

Jeg skriver lige samme svar som jeg har skrevet på et lignende indlæg som Torben har svaret

Jeg er rigtig ærgelig over, at e-conomic ikke var tilgængelig grundet vores sikkerheds certifakat var udløbet, fejlen er helt på vores side da vi ikke har fået fornyet det i tide.
Der blev i løbet af lørdag aften d. 17. September rettet op på det og hvis der stadig meldte fejl så skulle der lige slettes en omgang cookien og cache på browseren også ville det være muligt at logge ind igen.
 

Hvis i gerne vil læse en større uddybning af situationen og hvorfor det fejlede som det gjorde samt hvad SSL-certifikatet egenligt er kan i læse det på vores blogindlæg omkring det her

 

Endnu engang undskyld for ulejligheden. I må have en rigtig god aften.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)