Udfordring med forfaldsdato på en ikke-bankdag

+2
Jeg har en udfordring med forfaldsdatoerne når jeg skal bogføre fakturaer og senere importere dem til banken, hvis forfaldsdatoen er en weekend eller anden ikke bank-dag. Den laver fejl i banken og jeg skal sidde og rette hver betaling til. Det ville være rigtig smart hvis e-conomic selv kunne rette forfaldsdatoen til den næste hverdag, hvis datoen lander på en weekend. På den måde skal jeg ikke sidde og rette datoen manuelt ved hver faktura og jeg skal heller ikke rette det i banken efterfølgende.

Hvis det ikke er alle der synes det kunne være smart eller har samme udfordring, kunne man evt gøre det, at der kommer en pop-up boks frem, hvis man lander på en weekend, som spørger om man vil ændre datoen til den næste hverdag. Her kan man så trykke ja eller nej. Pop-up boksen viser så den næste hverdag der er.

Jeg håber det giver mening.
lukket som en kopi af: Betalingsliste
i Forslag » Andet af (140 points)
lukket af

2 Svar

Jeg kan godt følge det. Vi har netop betalt en af vores leverandører  - en mandag, hvor den skulle have være betalt en søndag ( som var forfaldsdatoen )
Forslag af (2.3k points)

Hej og mange tak for dit indlæg.

Jeg kan godt se det smarte i at forfaldsdatoen selv skulle kunne rette sig til næstkommende hverdag, såfremt datoen er en weekend eller helligdag.
Det har tidligere været noget vi har haft snakket om, men det er endnu samme konklusion, at det ikke er noget vi kommer til at gå videre med.
Årsagen til at vi ikke går videre med det, at vi ikke hører nok om det fra vores kunder.
Du kan læse dette tidligere indlæg fra år 2014 og i mellemtiden har vi ikke hørt noget omkring denne udfordring fra vores kunder.

Jeg tillader mig at lukke dette indlæg ud fra ovenstående besvarelse.
Du er velkommen til at skrive med andre ideer eller forbedringsforslag. laugh


Med venlig hilsen

Isabel de Fries

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (900 points)