Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Automatisk girokort-betalings-registrering via BankConnect integration?

+3
Hej E-conomic

Hvad med om I udbyggede systemet således at det automatisk (eller semi-automatisk) kan registrere girokort-betalingerne via de data, som kommer fra BankConnect?

Det vil være en fantastisk befrielse fra bogholderne at de ikke længere hver formiddag skal ind i netbanken for at eksportere girokort-betalingerne ud og importere dem ind i e-conomic (med risiko for at de har kørt en gammel fil ind - igen - og derved fejlagtigt sætter en stribe fakturaer til at være dobbelt-betalt eller med risiko for, at telefonen ringer og filen ikke bliver kørt ind og bliver glemt og uskyldige senere får en rykker).

Det kunne være så utroligt smart, hvis FI-adviserings-delen bare kørte af sig selv uden risko for menneskelige fejl :-)

Er det ikke der, som vi skal hen? :-)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Jens Kirk</strong></p> <p>  <strong>Webkonsulenterne</strong></p> <p>     <strong><img target="_blank" alt="" src=" style="width: auto; height: 49px; " /></strong></p> <ul> <li>         Web: <a href="https://www.webkonsulenter.dk">www.webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Email: <a href="mailto:jens@webkonsulenter.dk">jens@webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Telefon: 54625421 (tast 4 for Jens)</li>     <li>         CVR nr: 29351236     </li> </ul>
i Forslag » Andet af (8.1k points)
lukket af

2 Svar

Kører du den ikke over i bankafstemningen? hvis du gør kan du bruge autoforslag, så er du helt fri for dette :-)
Forslag af (3.0k points)
Ja og nej... Autoforslag er mere omstændig end at importere FI-adviseringer ind fra Netbanken. Samt man kan kun tage en måned af gangen og man skal huske at fiske det fra, som ikke er FI-adviseringer. Og der er risiko for at gøre fejl.

Det havde været smart hvis BankConnect-integrationen selv kunne gøre det via en ny knap, som kun går efter FI-adviseringerne. Og skabt så nemt, at en ferieafløser kan gå ind og klikke på knappen - og så er de nye FI-adviseringer kørt ind.

Eller endnu bedre - at FI-adviseringerne kører fuldautomatisk ind lige som bankposteringerne køres ind.

Det kunne ske ved, at systemet siger:
"Ok... her kom så dagens nye bankposteringer ... og iblandt dem har vi så lige en FI-advisering... lad os automatisk udligne den faktura, som betalingen er til".

Vi har selv programmeret integration til BankConnect men foretrækker at bruge E-conomic's indbyggede BankConnect integration. Det handler bare om, at det som FI-adviserings-importen gør i E-conomic overføres til BankConnect-integrationen.

Hej Jens og Jimmi.

Tusinde tak for jeres engagement her på vores forum :)

Jeg har svaret et af dine tidligere indlæg som omhandler det samme som dette indlæg og jeg vælger derfor, at lukke dette med henvisning til det andet så vi har samling på tingene.
I kan finde det tidligere indlæg her

 

Endnu engang tusinde tak for jeres engagement her på vores forum.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)