Sortering eller filter i kassekladden

0
Hej alle,

Hvis man har mange posteringer som bliver importeret fra en bankfil, ville det være en god ide at kunne sortere eller filtrere poster som ikke er balanceret, sa ikke alle bilag måske kan konteres med det samme.

Det skulle være en mindre tilretning, da systemet allerede i dag genererer et ikon for bilag som ikke balancerer i kassekladden med hjælpeteksten 'Bilag balancere ikke pr. dato..'

Markeringen skal også kunne eksporteres til det eksterne regnearksformat.

Hvis andre ville finde denne funktion nyttig, er det vigtigt at stemme for implementering.
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej pko,

Mange tak for dit indlæg.

I vores kassekladde er der rigtig mange muligheder for sortering. Det du skriver her, er dog ikke noget vi her hørt særlig ofte, så min tanke er, at behovet for denne funktionalitet ikke er så stor - selvom den kan være vigtig for nogle få. Skal vi ændre det, er det noget som bliver ændret for alle - og det vil komme til at fylde mere i kassekladden. På den baggrund vil jeg egentlig afvise forslaget - men som du selv skriver, skal andre også have en mulighed for at nå at stemme det op. Så jeg vil lade forslaget stå åbent lidt endnu, og se om der kommer mere aktivitet på indlægget - om flere kunder virkelig ønsker denne funktionalitet smiley


Med venlig hilsen

Magnus Hyllested Börgesen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (8.2k points)
Hej pko.
Jeg er igang med, at rydde lidt op i vores tidligere indlæg og faldt og dette :)

Jeg vælger, at lukke dit forslag som "implementeres ikke" da der ikke har været yderligere aktivitet for denne forespørgsel - forslaget vil dog stadig være "åbent" så andre kunder kan kommentere eller stemme det op.

Som det er nu er det ikke i forslag vi tager med videre og derfor ikke arbejder på.  Endnu engang tusind tak for, at du har delt dit forslag her på vores forum :)

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)