Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Årsregnskab

0
Hej,

Var det ikke muligt at lave en rapport der hedder Årsregnskab, så man kan lave en mere sammenfattet rapport ? Lidt ala opstilling en revisor laver?

Hilsen Christina
i Forslag » Andet af (210 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Christina

Mange tak for dit indlæg og kan sagtens forstå der er et ønske omkring dettesmiley
e-conomic er tiltænkt til, at være et rent regnskabsprogram med mulighed for at udtrække de mest anvendte rapporter i forbindelse med det løbende regnskab.
Et direkte årsregnskabssystem har vi ikke på tegnebrættet, at udvide til og du vil derfor skulle anvende vores integrationspartnere til dette formål.

Jeg ved det ikke var det svar du havde håbet på og om det ud i fremtiden er en mulighed der kommer, er for nærværende ikke her vores fokus på forbedring af systemet ligger - er alligevel glad for du skriver det.

Rigtig god aftensmiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)