forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Fragt, gebyr og samlerabat bogføres uden afdeling

+2

Ved oprettelse af en leverandørfaktura kan man vælge at angive fragt, gebyr og samlerabat som så bogføres på en, i forvejen defineret, konto. Så langt så godt.

Hvis kontoen så har en afdeling sat, bogføres fragt (og gebyr og samlerabat) alligevel uden afdeling. Det er vel en fejl?

 

Mvh.

John Brinck

spurgt 24 Aug, 2016 i Forslag » Lager af brinck (370 points)
status opdateret 28 Mar, 2017 af rtl

2 Svar

Hej John
Tusinde tak for dit indlæg her på vores forum smiley

 

Det er rigtigt, at hvis der er sat en afdeling på konti til fragt, gebyr og samlerabat – så bogføres det uden afdeling.
Det er noget vi har hørt før – det er dog ikke blevet prioriteret, at udbygge.
Jeg kan godt forstå, at hvis der er anført en afdeling på kontoen – så burde det også bogføres med på fragt osv. ved vareleverandørfakturaen.

Det er en større systemteknisk udfordring, at ændre og er derfor ikke blevet prioriteret i forhold til hvor mange kunder vi oplever, at afdelinger avnedes på samme måde.
Vi har dog indtil videre ikke helt afvist det og jeg vil derfor sætte tagget ”overvejes” på – indtil der er en afklaring på om vi kommer til, at kigge på det i 2017.

Endnu engang tusinde tak for, at du har delt dit forslag her på vores forum. Jeg vil opdaterer når vi er nærmere en afklaring.


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 27 Okt, 2016 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
Hej John

 

Så kom der en afklaring omkring dit forslag om, at der kommer afdelingskode på posteringer der bogføres gennem lageret på fragt, gebyr og samlerabat.

Det bliver desværre ikke et fokus punkt i 2017 og vi har det heller ikke i planen længere ud i fremtiden, som det er nu. Derfor sætter jeg dette indlæg til ”implementeres ikke”.

 

Det betyder ikke, at forslaget bliver ”smidt væk” – det er fortsat en god idé, men bliver altså ikke prioriteret for nu. Forslaget vil blive genovervejet ved en evt. senere gennemgang af dimensionsmodulet.

 

Endnu engang tak for din tid her på vores forum og jeg håber, at du vil blive ved med, at skrive herinde, selvom dette indlæg ikke bliver prioriteret til udvikling.

Med venlig hilsen

Rune Troels Larsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 28 Mar, 2017 Forslag af rtl (1,660 points)
overvejes× 106
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”