Fragt, gebyr og samlerabat bogføres uden afdeling

+2

Ved oprettelse af en leverandørfaktura kan man vælge at angive fragt, gebyr og samlerabat som så bogføres på en, i forvejen defineret, konto. Så langt så godt.

Hvis kontoen så har en afdeling sat, bogføres fragt (og gebyr og samlerabat) alligevel uden afdeling. Det er vel en fejl?

 

Mvh.

John Brinck

i Forslag » Lagerstyring af (370 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej John
Tusinde tak for dit indlæg her på vores forum smiley

 

Det er rigtigt, at hvis der er sat en afdeling på konti til fragt, gebyr og samlerabat – så bogføres det uden afdeling.
Det er noget vi har hørt før – det er dog ikke blevet prioriteret, at udbygge.
Jeg kan godt forstå, at hvis der er anført en afdeling på kontoen – så burde det også bogføres med på fragt osv. ved vareleverandørfakturaen.

Det er en større systemteknisk udfordring, at ændre og er derfor ikke blevet prioriteret i forhold til hvor mange kunder vi oplever, at afdelinger avnedes på samme måde.
Vi har dog indtil videre ikke helt afvist det og jeg vil derfor sætte tagget ”overvejes” på – indtil der er en afklaring på om vi kommer til, at kigge på det i 2017.

Endnu engang tusinde tak for, at du har delt dit forslag her på vores forum. Jeg vil opdaterer når vi er nærmere en afklaring.


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
Hej John

 

Så kom der en afklaring omkring dit forslag om, at der kommer afdelingskode på posteringer der bogføres gennem lageret på fragt, gebyr og samlerabat.

Det bliver desværre ikke et fokus punkt i 2017 og vi har det heller ikke i planen længere ud i fremtiden, som det er nu. Derfor sætter jeg dette indlæg til ”implementeres ikke”.

 

Det betyder ikke, at forslaget bliver ”smidt væk” – det er fortsat en god idé, men bliver altså ikke prioriteret for nu. Forslaget vil blive genovervejet ved en evt. senere gennemgang af dimensionsmodulet.

 

Endnu engang tak for din tid her på vores forum og jeg håber, at du vil blive ved med, at skrive herinde, selvom dette indlæg ikke bliver prioriteret til udvikling.

Med venlig hilsen

Rune Troels Larsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.7k points)