Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




erstat abonnementsteksten med "ekstra tekst" ved dannelse af abonnementsfakturaer

0
Når der dannes abonnementer, kommer der en "ekstra tekst" hvis man har den udfyldt på debitor/abonnement kombo. Fint nok.

I vores tilfælde er det kun ekstra teksten der er af betydning og ikke vareteksten.

I forbindelse med PBS overførsel skal man derfor betale for en ekstra linie pr abonnement.

Kan det overvejes at man ved dannelse af abonnementer kan vælge at erstatte vareteksten med ekstra teksten hvis den findes, så man ikke får den ekstra linie.

 

Hilsen Jozef
i Forslag » Andet af (420 points)
status opdateret af
Bare for overblikket skyld har vi modtaget samme forslag her --> http://forum.e-conomic.dk/19798/abonnementsfakturing

Det er forsat ikke et område vi tager med videre

Med venlig hilsen
Andreas Polk
e-conomic

1 Svar

Hej Jozef
Tusinde tak for dit indlæg og forslag her på vores forum :)

 

Det er ærgerligt, at i er nødt til, at betale for en ekstra linje per abonnement her for, at få denne ekstra tekst med på PBS overførslen - nu hvor det i jeres tilfælde ikke er vigtigt med vareteksten.
 

Jeg må erkende, at funktionen med ekstra tekst fungere som den er tiltænkt - den skriver en ekstra linje på fakturaer hvor det er muligt er udspecificerer yderligere.

Det er vores oplevelse, at største delen af vores abonnementskunder anvender funktionen ekstra tekst til dette og derfor vil det ikke give mening, at ændre det således, at denne ekstra linje bliver lagt på.

 

Det er derfor ikke et forslag vi vil tage med videre men lader det stadig stå åbent - så andre kunder har mulighed for, at byde ind.
Endnu tusinde tak for, at du har delt dit forslag her på vores forum.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)