Informizely customer feedback surveys

spring blanke fakturalinier over til PBS

0
Det ville vare rart hvis man kan springe blanke fakturalinier over når der overføres til PBS. Man skal jo betale pr linie.

I vores tilfælde bliver blanke linier dannet hvis en debitor har flere abonnementer, her dannes der blanke linier mellem abonnementslinierne.

 

Hilsen Jozef
i Forslag » Andet af (420 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Jozef

Mange tak for dit forslag.
På nuværende tidspunkt, er den eneste muligheder for at undlade de tommelinjer ved, at du sletter dem inden at du overfører dem til PBS.

Når det er sagt, så vil jeg gerne tage det med videre til vores forum prioriteringsmøde hvor dette vil blive taget op og vurderet. Tør ikke love at det bliver implementeret, men du skal vide vi tager det med videre.

Indlægget vil blive opdateret herinde efter mødet. smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)

Hej Jozef.
Endnu engang mange tak for, at du har delt dit forslag her på vores forum og undskyld for den lange svartid.

Vi har dit forslag til overvejelse og kan godt se, at der ved dannelse af blanke fakturalinjer bliver trukket med over på PBS filen og det vil give en ekstra omkostning når der betales pr. linje.
Det er dog ikke en udfordring vi oplever rigtig mange kunder ser med men anerkender, at det er en udfordring der kan være der.

Vi må også erkende, at en forbedring af PBS modulet ikke ligger på planen det næste år og derfor sætter jeg også dette indlæg som implementeres-ikke.
Dit forslag bliver ikke glemt men tværtimod lagt i vores idebank så hvis PBS bliver et fokusområde så kan vi tage forslaget frem fra bunken igen.

Så selvom vi ikke arbejder videre med forslaget i denne omgang skal du vide vi virkelig værdsætter du har delt det her på forum. På den måde har vi et specifikt kunde scenarie vi kan tage frem på et senere tidspunkt.


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)