Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Regnemaskine i kursfeltet

0
Jeg ved ikke, om det er skrevet før, men hvis man anvender regnefunktionen i kursfeltet, beregnes resultatet kun med 2 cifre.

Og det er sjældent nøjagtigt.
i Forslag » Andet af (26.5k points)

2 Svar

Hej Erik
Tak for dit indlæg.

Det har du helt ret i og jeg ved også, at du har vendt sagen med min kollega Lasse tidligere.
Som du siger vil det sjældent være nøjagtig med 2 decimaler på kursen og derfor vil det skabe små differencer - forudsættet, at kursen bliver beregnet med udregning i kursfeltet.  

Jeg vil derfor undersøge det nærmere og tage det med videre.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
Hej Erik :)

Jeg beklager du ikke har svar her.

Jeg finder hele tiden hængepartier herinde på vores forum, hvor dette var et af dem.

I forhold til dit forslag, så har du fuldstændig ret.

Som du nok ved, så arbejder vi som udgangspunkt med to decimaler i e-conomic. Lige præcis kursfeltet er det dog tilladt at lave flere.

Problemet er selve den regnefunktion, der findes i feltet. Det er den der bruges på tværs af e-conomic. Det betyder, at en rettelse vil ramme alle de steder, hvor denne funktion er til stede.

Her vil jeg vende tilbage til princippet omkring de to decimaler, som generelt er gældende i e-conomic. Hvis vi skal udbygge muligheden for dette, så skal vi også udbygge decimaler i hele e-conomic, og det vil blive en for stor opgave.

På den baggrund vil jeg afvise dit forslag.

Endnu engang skal jeg beklage svartiden har været så lang, men nu er der altså afklaring på sagen :)

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)