Indscanning: Indbygge PDF-værdi-udtræk i E-conomic

+5
Hej E-conomic

Hos Dinero er PDF-værdi-udtræk indbygget, hvorimod hos E-conomic skal man ud og have eksterne systemer til at udtrække værdierne.

I Dinero er det legende let og man smider blot PDF'erne over, mens det i E-conomic er nødvendigt med 3. parts software, som kræver ekstra tid og som let får kompleksiteten til at stige - og man skal vide hvad man gør, fordi der er nogle faldgruber som begyndere falder ned i.

Hos Dinero er man i et sikkert miljø og man er fri for at skifte frem og tilbage mellem 3. parts software - og det gør det hele så meget nemmere. Og derfor gør vi ikke noget forkert i at anbefale de små kunder at bruge Dinero, hvorimod de store kunder vil mangle features, hvis de fik Dinero.

Har I ikke lyst til at udbygge jeres "indscanning", så det også trækker værdier ud af PDF'erne, så vi kan have den mulighed inde i kernen af E-conomic og ikke via 3. parts software? Lige som det med succes er tilfældet hos Dinero :-)

Wow hvor ville E-cononmic blive et endnu sejere værktøj, hvis PDF-udtrækket skete inde i e-conomic :-)

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

lukket
i Forslag » Andet af (8k points)
opdateret af
Det var også på tide.
Konkurrenterne har nogle super løsninger, som e-conomic kan lære noget af!
Hej Jens og Erik :)

Som de to superbrugere i er hos os, så har i garanteret allerede opdaget det, men jeg skriver lige her for en god ordens skyld.

Vi har kommet med vores nye modul SmartInbox, hvor blandt andet er muligt at få systemet til læse den PDF som kommer ind via inbox'en.
Jeg håber det var den funktion i savnede, ellers må i endelig rette mig!

I kan læse meget mere om SmartInbox her: http://wiki2.e-conomic.dk/tillaegsmoduler/inbox-smartinbox/smartinbox/?s[]=inbox

I må have en dejlig dag :)

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Jens

Det har du så evigt ret i - og vi er på sagen.

Det er ikke nogen hemmelighed at vi har arbejdet imod dette i et stykke tid, men det er ikke simpelt at gøre og vi har fortsat noget arbejde foran os, men som sagt - vi er på sagen.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (34.9k points)
valgt som bedste svar af
Dagens bedste nyhed :-)

Tror du, at vi siger 2017 før det lanceres? :-)
Jeg tør ikke sige 2016, men vi er som sagt i fuld gang med det og forventer at have et proof of concept klar i 2016 men om det er ude til alle før 2017 er nok tvivlsomt
Hej Lasse :-)

Det lyder rigtigt godt :-) Flere af vores eco-kunder er i førvejen beta-tester på det nye hos jer, så jeg vil gerne tippes på jens@webkonsulenter.dk når I senere i år åbner op PDF-udtræk over for de eksterne beta-tester :-)
Hej igen Lasse :-)

Hvis I lige er lidt smarte, så indbygger I leverandør-godkendelse og -genkendelse lige som de 3 andre store faktura importerings-systemer allerede har (3. parts software til jer). Jeg nævner ikke deres navne, men I kender dem.

Hos dem videresender man sin leverandør-faktura og så går den i gang med at genkende den ud fra en skabelon, som man har lavet i forvejen (eller laver hvis leverandøren er ny).

Den skabelon kan så godkendes af 3. parts udvikleren til brug for alle deres kunder. Dvs. at nogle gange oplever man, at en "ny" leverandør allerede er kendt af systemet (en anden kunde har godkendt den og 3. parts softwaret har godkendt den godkendelse evt. med tilrettelser) og andre gange oplever man at være den første som kører en leverandør igennem (til fordel for de næste, som også kommer til at anvende den leverandør).

Det er der vi skal hen, hvis det skal være smart og op på det plan, som Dinero så flot har lagt sig på (på dette område) :-)

Endelig brug alt den vide, som I allerede kan hente hos Dinero samt ude hos jeres 3. parts udviklere :-) Det kunne være så godt, hvis noget så vigtigt som omtalt blev løst internt, så vi fremadrettet har det hele samlet inde i E-conomic - til to gavn for brugeren :-)
Hej Lasse :-)

Hvornår tror / håber I på at kunne lancere det sådan ca.?
Hej Jens
Den formelle lancering ligger efter sommerferien, men vi er i fuld gang lige nu med forskellige tiltag til håndtering af indkomne bilag, herunder aflæsning af pdf, men også elektroniske fakturaer mv.
Der er stadigvæk et stykke vej til lige præcis den del, men der kommer meget snart mulighed for at se med over skulderen på os mens vi arbejder, da vi lancerer produktet i en beta version, lige pt. kun med funktionalitet tilsvarende scanning, men det vil være heri at det andet vil blive bygget.