"Sky af viden" - gøre lige som de gør hos Dinero

+3
Hej E-conomic

E-conomic er meget mindet på folk, som har en bogføringsuddannelse (eller som har en bogholder som griber hvad som ligger i kassekladden og får rettet til). Og det gør også, at vi ofte ikke henviser småkunderne (som selv vil stå for regnskabet) til E-conomic. Dem henviser vi til Dinero.

I Dinero ved vi, at de kan arbejde i et sikkert miljø, hvor omkostninger, som skal behandles specielt såsom Storebælt, mad, restaurant med eller uden en kunde osv bliver bogført korrekt. I E-conomic er der ingen hjælp og ved man ikke, hvordan noget skal bogføres korrekt, så sker der fejl (og en bogholder er efterfølgende påkrævet før noget bogføres).

En person kan lave mange fejl i E-conomic, som ikke laves i Dinero og det hele bunder i, at Dinero analyserer teksten og kommer med forslag ud fra "godkendt bogføringspraksis". Det er altså smart at have "en sky af viden", som man kan trække på og få nogle valgmuligheder, så det kan blive bogført korrekt ind.

Jeg ville ønske at E-conomic havde det samme, så vi også kunne henvise de små selvstændige kunder til E-conomic, så vi kunne holde alle kundetyperne samlet hos E-conomic.

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

i Forslag » Andet af (8k points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Jens

Det er et super forslag, specielt fordi vi allerede har arbejdet lidt på dette før. Vi forsøger at finde den bedste måde at benytte teknologien til dette.

Jeg har ikke noget bud på hvornår vi ser noget i denne retning, men vi arbejder i hvert fald i denne retning.

Jeg tager det med til prioriteringsmøde så vi kan få med at det også er et ønske fra forummet!

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (17.7k points)
Hej Philip :-)

Noget nyt om emnet? :-)

Hej Jens :) 

 

Jeg faldt over dette indlæg, hvor du ikke har fået svar. Det er selvfølgelig ikke i orden, så det vil jeg gerne starte med at undskylde for. 

Jeg er helt enig i, at en sky af viden ville være en forbedring. Jeg er generelt stor fan af vidensdeling.

Jeg kan godt se, at Philip skriver, at vi arbejder hen i mod denne retning, som du nok har opdaget, så er der ikke en sky af viden endnu.

 

Vi har derimod lavet vores SmartInbox og autoforslag, som du kender. 

Disse to kan hjælpe med bogføringen. Den kigger dog ikke bredt på en sky af viden ud fra, hvad alle andre gør. Specielt autoforslag kigger lige præcis på historik for den pågældende kunde frem for alle kunder. 

Det er den løsning vi har valgt til at starte med. 

Denne sky af viden du ønsker er noget vi arbejder hen i mod på en lidt anden måde. 

Vores håb og drøm er, at dette forum som du skriver på, i fremtiden i højere grad bliver et sted, hvor alle vores brugere kan hjælpe hinanden og dele deres viden. Det kan være alt fra smart workflows til direkte bogføringshjælp.

Jeg håber vores nye funktioner kan være med til at hjælpe de kunder, som har udfordringer i forhold til bogføringen.

Mange tak for din tid herinde på vores forum smiley

 


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (91k points)