Ret/slet en ordre der allerede er leveret, via lager

+1
Hej.

Vedr. at rette i en ordre der er leveret, der har vi tidligere kunne køre en linje retur som var leveret og så bagefter gå ind på ordren org slette den ene linje. Den mulighed er nu lukket og man kan kun slette en hel ordre.

Det er ikke helt holdbart da vi ofte har ordrer med måske 20 linjer der er vareleveret.  Hvis vi nu skal have en linje returneret inden ordren skal faktureres - Så skal vi nu til at slette hele ordren og så taste en ny uden den linje som er returneret.  Det give en masse ekstra arbejde.

Kan vi ikke få det tilbage så man godt bare kan køre en enkelt linje retur og slette ?
i Forslag » Andet af (890 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Plouger
Tusinde tak for dit indlæg her på vores forum J

 

Det er rigtigt, at det tidligere har været muligt, at slette en ordre linje på ordre der tidligere var blevet leveret igennem følgesedler – Som du også beskriver er den mulighed lukket.

 

Der arbejdes ikke på, at gøre det muligt igen – Grunden til, at det er blevet ændret er, at det faktisk var en af de store årsager til en fejl flere kunder har oplevet.
Fejlen, at der nogle gange stod ting ”i ordre” som ikke fandtes og på den måde gav et forkert ”til rådighed” og det opstod bl.a. at dette var muligt.

 

Hvordan håndteres det så bedst? Det er lidt forskelligt i forhold til hvad situationen er. Hvis det er fordi, at kunden ikke allerede skal have denne bestemte vare leveret men som var blevet registreret som leveret er det forsat muligt, at ”minus levere” som guiden viser. Derefter kan du overfører ”leverede varer” til faktureringen (eller konvertere og derfra slette ordrelinjen) -> Så er det muligt, at slette ordren og den er blevet færdigbehandlet.

 

I forhold til den arbejdsgang du har beskrevet kan i gøre den lidt nemmere ved, at kopiere ordren ude fra oversigten også slette den enkelte ordrelinje i kopien – så behøver i ikke, at skrive ordren manuelt igen.

 

Endnu engang tusinde tak for, at du har delt det her på vores forum.

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)