Informizely customer feedback surveys

Kopi faktura: Leveringsdatofeltet bør ikke kopieres med over

+1

Hej -  jeg har et forslag:

Det er super nemt og smart at benytte kopifunktionen ved ny levering til samme kunde og fakturadato/forfaldsdato ændres automatisk til den nye faktura, MEN leveringsdatoen skal man selv huske at ændre til den nye dato!

Det ville være rart om dette felt var blankt i den nye faktura - det er lidt for nemt at overse den gamle dato i feltet og dermed glemme at rette den til den relevante leveringsdato!  Kan I ikke lige fixe denne lille ting ved lejlighed? Der er næppe nogen, der har brug for at bibeholde den gamle dato i feltet, vel? 

Mvh/HelleB

i Forslag » Andet af (1.8k points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Helle

Tak for forslaget.

Jeg vil give dig ret i at man næppe skal bruge en leveringsdato som er passeret. Jeg kommer dog til at tænke på situationer hvor man kopiere en faktura fra kladden og man netop har behov for at leveringsdatoen er den samme.

Løsningen på dette må være at systemet laver et tjek på om leveringsdatoen er før dagsdato og i tilfælde af at den er, så vil den retunere et blank leveringsdatofelt og hvis ikke så vil den returnere den samme leveringsdato som på den originale faktura. Det tænkre jeg vil løse begge behov.

Det tages med videre til vores interne prioriteringsmøde.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (17.7k points)

Hej Helle smiley

Vi har haft dit forslag oppe, at vende på vores prioriteringsmøde. Vi har ikke valgt, at prioritere indlægget og kommer derfor ikke til, at arbejde yderligere videre med det.

Jeg forstår godt, at det vil være mere enkelt for dig, at leveringsdato feltet var tomt så du ikke kom til, at sende en faktura afsted med forkert leveringsdato - det er dog en kopi af en tidligere faktura og derfor skal det også være identisk med den faktura du har kopieret.

Vi har valgt, at opdatere fakturadatoen fordi det ses som fakturadato er dato for bogføringen. Leveringsdatoen vil komme med over på den nye faktura og jeg synes det lyder til, at det lige skal blive en vane, at du går ind og ændre leveringsdatoen til den rigtige.

Vi tror på, at vi kan skabe mere værdi for vores kunder hvis vi arbejder videre med nogle andre områder.
Selvom vi ikke kommer til, at arbejde videre med dit forslag så skal du stadig have en stor tak for, at du har taget dig tid til, at dele dit forslag her på vores forum.

Rigtig god dag og glædelig jul smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)