forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Kopi faktura: Leveringsdatofeltet bør ikke kopieres med over

+1

Hej -  jeg har et forslag:

Det er super nemt og smart at benytte kopifunktionen ved ny levering til samme kunde og fakturadato/forfaldsdato ændres automatisk til den nye faktura, MEN leveringsdatoen skal man selv huske at ændre til den nye dato!

Det ville være rart om dette felt var blankt i den nye faktura - det er lidt for nemt at overse den gamle dato i feltet og dermed glemme at rette den til den relevante leveringsdato!  Kan I ikke lige fixe denne lille ting ved lejlighed? Der er næppe nogen, der har brug for at bibeholde den gamle dato i feltet, vel? 

Mvh/HelleB

spurgt 12 Aug, 2016 i Forslag » e-conomic generelt af Helle B (1,640 points)
status opdateret 16 Dec, 2016 af Andreas Polk

2 Svar

Hej Helle

Tak for forslaget.

Jeg vil give dig ret i at man næppe skal bruge en leveringsdato som er passeret. Jeg kommer dog til at tænke på situationer hvor man kopiere en faktura fra kladden og man netop har behov for at leveringsdatoen er den samme.

Løsningen på dette må være at systemet laver et tjek på om leveringsdatoen er før dagsdato og i tilfælde af at den er, så vil den retunere et blank leveringsdatofelt og hvis ikke så vil den returnere den samme leveringsdato som på den originale faktura. Det tænkre jeg vil løse begge behov.

Det tages med videre til vores interne prioriteringsmøde.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 20 Okt, 2016 Forslag af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)

Hej Helle smiley

Vi har haft dit forslag oppe, at vende på vores prioriteringsmøde. Vi har ikke valgt, at prioritere indlægget og kommer derfor ikke til, at arbejde yderligere videre med det.

Jeg forstår godt, at det vil være mere enkelt for dig, at leveringsdato feltet var tomt så du ikke kom til, at sende en faktura afsted med forkert leveringsdato - det er dog en kopi af en tidligere faktura og derfor skal det også være identisk med den faktura du har kopieret.

Vi har valgt, at opdatere fakturadatoen fordi det ses som fakturadato er dato for bogføringen. Leveringsdatoen vil komme med over på den nye faktura og jeg synes det lyder til, at det lige skal blive en vane, at du går ind og ændre leveringsdatoen til den rigtige.

Vi tror på, at vi kan skabe mere værdi for vores kunder hvis vi arbejder videre med nogle andre områder.
Selvom vi ikke kommer til, at arbejde videre med dit forslag så skal du stadig have en stor tak for, at du har taget dig tid til, at dele dit forslag her på vores forum.

Rigtig god dag og glædelig jul smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 16 Dec, 2016 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”