Gøre vigtige noter synlige fra listningen debitorer og leverandører

+3
Hej E-conomic

Har I lyst til at udbygge så Noter, som der er angivet Opfølgning (og hvor datoen er passeret) trækkes visuelt frem, så man ikke overser dem, når man scroller ned over både Debitorer og Leverandører?

På den måde er de ikke til at overse, fordi de må ske får en anden farve og får læseren (bogholderen) til at gå ind og hvad det nu lige handler om.

Ikke engang når man redigerer en debitor eller leverandør får man at vide at der ligger en note (også selvom opfølgsnings-datoen er passeret).

Så Noter er faktisk noget, som man selv aktivt skal kigge efter, og det er synd, fordi det kunne bruges meget mere smart til at give hinanden informationer, når man er flere i et firmaer, som arbejder i e-conomic.

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

i Forslag » Andet af (8k points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Jens Kirk

 

Tak for dit forslag. :)

 

Jeg kan sagtens følge din pointe, hvorfor jeg også vil tage forslaget med videre til vores prioriteringsmøde.

Vi vil opdatere indlægget så snart vi ved mere.

Med venlig hilsen

Tobias Johnsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.8k points)
Hej Tobias :-)

Noget nyt om emnet?
Hej Jens

Jeg beklager du ikke har fået svar på din forespørgsel her.

Jeg vil medgive dig, at hele vores brug af noter godt kunne trænge til en opdatering. Jeg har prøvet at vende dette med vores udviklere og de havde allerede gjort sig tanker omkring vores noter.

Jeg vil dog også sige, at det ikke er blevet prioriteret at kigge på det og derfor ikke lægger en plan for det. Jeg vil mene at tagget 'overvejes' derfor ikke længere er relevant, da det ikke er noget der pt. bliver overvejet.

Jeg vil derfor lukke sagen med status implementeres ikke, da jeg allerede nu kan sige, at en løsning vil langt ude i fremtiden, hvis der bliver kigget på det.

Du skal dog vide, at vi er klar over, at der er værdi i at kigge på noter og hvis vi kigger på noter, så er dit forslag skrevet ned og lagt til vores udviklere.

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (91k points)