REST API, Voucher til entry

0

Hej med Jer,

Jeg er ved at trække vores data ud til noget business intelligence, og kan simpelthen ikke få voucher-information ud. Så hvordan får jeg fat i information om den voucher, der er knyttet til en bogføring (eller information om alle vouchers på en gang eller for et regnskabsår)? 

Jeg har prøvet følgende:

"vouchers": "https://restapi.e-conomic.com/accounting-years/2016/vouchers", fra accounting years. Returkode 200, ingen poster returneres.

https://restapi.e-conomic.com/accounting-years/2016/vouchers/1234. Returkode 404 og følgende retur: 

{"message": "Voucher 1234 does not exist."   "developerHint": "Take a look at https://restapi.e-conomic.com/accounting-years to see the accounting years that are defined for this agreement, and follow the hypermedia to find the list of vouchers."   "logId": "4ce711aebbac31b4c40c1790660b53e4"   "httpStatusCode": 404  "logTime": "2016-08-09T16:45:28"}

Har prøvet både med vouchernumre som de ser ud i e-conomic applicationen og de voucehernumre, der kommer med data ud af API'et per entry, samme resultat.

Så har jeg prøvet at tilføje en dato (det ser ud som om det er en mulighed i dokumentationen), med samme resultat. Jeg kan dog ikke helt gennemskue hvilken dato det er man skal angive, eller i hvilket format, så denne mulighed ser jeg ikke som helt udtømt.

På forhånd tak

P.S. håber det er korrekt sted for denne type tekniske spørgsmål (?)

i Spørgsmål » Andet af (180 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Jesper Bakka
Tak for dit spørgsmål her på vores forum smiley

 

Det er lige teknisk nok til, at jeg kan besvare dig herinde. Vi har en API support som hjælper med lige præcis dette. Som jeg ser det ligner det, at fra den aftale du forsøger, at trække dataen ud via API'et der har du ikke et "voucher no" som er 1234. 

Men da det handler om API vil jeg gerne have vores API support med inde over og derfor har har sendt dine oplysninger til dem og dem besked du får.
De tilbyder nemlig mail support og derfor har jeg sat den mail på som du har skrevet på din bruger her på forum. Så håber jeg, at vi kan finde frem til løsningen på dit problem.

 

Jeg sætter derfor for nuværende opslaget som "udestående" indtil vi har fået det løst

God dag smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (39.3k points)

Hej Jesper 
Jeg er ved, at rydde op i nogle af vores gamle indlæg og faldt over dette hersmiley

 

Jeg formoder, at du har fået løst din udfordring i samarbejde med vores API support og sætter derfor spørgsmålet som værende løst.

 

Endnu engang tak for dit spørgsmål her på vores forum.


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (39.3k points)