Kunne bruge tag'ene fra "Auto tekst" til manuel tekst også?

0
Hej E-conomic

Det kunne være smart at vi kunne bruge tag'ene fra "automatisk tekst", så de også kunne bruges i manuel tekst.

Så jeg selv kunne kunne skrive "Betaling af leverandør faktura %faknr til %krednavn" og så ville værdien for faktura nr og kreditornavn blive indsat.

"Automatisk tekst" er smart når man kører noget ind, men hvis man efterfølgende skal køre noget ind manuelt så virker auto-teksten ikke.

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

i Forslag » Andet af (8k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Jens
Tusinde tak for dit forslag her på vores forum :)

 

Det er dejligt, at høre du benytter dig af vores automatiske tekst som det er muligt, at sætte op på kundeindbetalinger og leverandørbetalinger
I det tilfælde du beskriver vil det helt klart være løsningen, at sætte den automatiske tekst op i kassekladden så når du vælger leverandøren og fakturaen så skriver den automatisk teksten. 


Selvom jeg er sikker på, at du vil kunne få værdi ud af sådan en løsning, oplever vi ikke det er en løsning som vil skabe værdi for største delen af vores kunder.  

Hvis der vælges, at skrives manuelle tekster som skal der skrives samtlige oplysninger og umildbart ikke være så tidskrævende, at skrive ind i og med oplysningerne findes på linjen ovenover i posteringsvinduet.

 

Hvis du vælger, at sætte denne automatiske tekst kan du rette i den fra postering til postering og det kan være det vil være lettere for dig således, at oplysninger automatisk står der "Betaling af leverandør faktura %faknr til %krednavn" og du så vil kunne rette teksten udfra dette.


Du skal endnu engang have tusinde tak for, at du deler dine forslag her på vores forum også selvom det lige denne gang ikke er noget vi tager med videre, så skal du vide, at det er værdsat :) 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)