Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Vedrørende betalingsfil, overførsel

0
Kære E-conomics!

En lille ting som undrer - og generer - mig! Når jeg laver en eksportfil af betalinger til min bank, ændrer E-conomics gang på gang opsætningen, så jeg fx skal huske at tilvælge Opret betalinger i kassekladde - hvor den har ændret til Ingen! En småfejl, men kan I ikke kigge på sådan en autofunktion, den er med til at der sker fejl.

Du sagde: Tak :o) fra Sidse
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Sidse smiley
Tusinde tak for dit indlæg her på vores forum.

Det kan jeg virkelig godt forstå, at det både undre og genere dig fordi det er ikke sådan det skulle virke ihvertfald.
Jeg har prøvet i min egen aftale både i Google Chrome og i Mozilla Firefox uden, at få samme oplevelse så det skulle ikke være noget du stadigvæk oplever. 

Derfor håber jeg, at du vil forsøge igen også lade mig høre om du fortsat oplever den vælger "ingen" selvom du sidst overførte til en kassekladde. Fordi hvis du stadig oplever det synes jeg helt klart, at vi skal kigge nærmere på det.

 

Ser frem til, at høre fra dig


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)