Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




import CSV med anden valuta

0
Jeg havde importeret en kassekladde (cvs) med posteringer med EUR som valuta; da jeg kiggede på de enkelte posteringer i kassenkladden i e-conomic havde e-conomic sat kursen til 100 (i felt kurs*)….

Jeg kontaktede support og de kunne bekræfte at kladde ville blive bogført med kurs 100 - jeg var nødt til manuelt at rette de enkelte posteringer med/til korrekt kurs  - rigtig ØV!!

Er det noget som måske kan ændres fremadrettet; således at systemet kan håndtere korrekt kurs ved import (evt. ved faktiske bogføring) ?

/mvh

Solveig
i Forslag » Andet af (130 points)

1 Svar

Hej Solveig
Tusinde tak for dit forslag her på vores forum :)

 

Jeg er rigtig ærgelig over, at du var nødt til, at rette kursen manuelt. Det lyder til det har taget noget tid. I forhold til kursen ved import i kassekladden (I fanen "regnskab" ) der bliver den dannet i forhold til hvad du importere.
Der er nemlig 2 kolonner med beløb, Beløb Valuta (EUR) og Beløb (DKK) udfra forskellen på disse to beløb vil systemet finde kursen. 

Det lyder så til, at du har valgt dit beløb i EUR i begge kolonner og det vil give kurs 100. Det er ikke et område vi kigger på, at ændre på.

Jeg har nogle løsningsforslag til dig, hvordan du kan komme udenom, at skulle rette kursen manuelt fremadrettet.

1.
I kassekladden vil det være en løsning hvis du har både beløbet i DKK (grundvaluta for regnskabet) og EUR i din import fil. Hvis det bliver importeret i disse kolonner vil systemet aflæse kursen ud fra det. 


Det kræver at du har beløbet i danske kroner fra din fil du importerer. Har du 
Alternativt så kan du manuelt finde kursen også inde i excel beregne dine beløb i DKK, det vil efter min mening også være hurtigere end, at skulle rette kursen manuelt bagefter.

 

2. 
Det andet løsningsforslag jeg har til dig vil foregå i vores "superkladde" som er et gratis tillægsmodul i form af en anden slags kassekladde.
 

Herinde er importen anderledes og i forhold til det du søger ved import af posteringer i anden valuta så tage systemet nemlig dagskursen (eller fastvalutakurs hvis valgt) ved, at du importere dit beløb i EUR også vælger det er valutaen EUR. 
Du kan se hvordan import af posteringer i superkladden fungere her.


Der skulle derfor være nogle gode løsningsmuligheder som kan gøre det nemmere for dig, at håndtere din import af EUR posteringer.
Endnu engang tusinde tak for dit indlæg her på vores forum :)


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)