Informizely customer feedback surveys

Tilføj søgefunktion

0
Hejsa.

Da vi bruger Kreditorstyring, og hermed opretter faktura på kreditor fakturanummeret, ville det være suverænt at kunne søges på dette under fanen:

"Søgning og Lister" -> "Posteringer (find bilag)" -> "Fra faktura" - "Til faktura".

Alternativ oprette et kreditorfaktura søgningsfelt separat andet steds.

Det ville lette dagligdagen hvis der kunne søges på dette, og derved hurtigt vise om fakturaen er bogført på kreditoren samt om betaling har fundet sted.
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

Hej Jonas,

Hvis du hopper ind under regnskab -> søgning og lister -> posteringer (find bilag), så tror jeg du vil opdage noget du kan bruge.

Nu vil jeg ikke afsløre for meget, men hvis du lige holder et leverandørfakturanummer klar inden, så kan du prøve at se om det er til finde i søgningen wink

3 Svar

Hvorfor ikke blot søge i posterne på den pågældende kreditorkonto?
Forslag af (26.4k points)
Hej Erik.
Jeg har en Grossist ved navn Brdr. A.O. Johansen hvor jeg får rigtigt mange fakturaer. Desværre kan denne ikke afstemmes da antallet af fakturaer er så stort. Det er svært for mig at dobbelt tjekket om faktura er modtaget, registeret samt betalt på denne kreditor. Fakturaen kan jo også ved fejl være lagt ind på forkert kreditor?
Hej Jonas og Erik.
Tusinde tak for dit forslag her på vores forum Jonas :)

 

Jeg kan sagtens se ideen i, at det skulle være muligt, at søge efter kreditorfaktura nummer i felter "fra faktura" - " til faktura" og det ikke udelukkende skulle være kundefakturaer.
Jeg vil tage den med videre for, at høre om det er enkelt, at tilføje "kreditorfaktura numre" til dette søgningsfelt eller i hvertfald finde en forklaring på hvorfor det ikke er muligt.

Det vil stadigvæk som jeg ser det give dig det bedste overblik på din kreditor, at søge posteringer på kreditorkontoen som Erik nævner.
Som jeg ser det vil du kunne gå via rapporter --> leverandører --> leverandørkontokort --> så som jeg ser det vil det være muligt, at afgrænse på dato evt. med et par dage ekstra for, at sikre hvis nu noget er bogført forkert også søge frem på den specifikke kreditor.

Det er så også rigtig, at det ikke tager højde for om det er bogført på den forkerte kreditor men der kan skulle du kunne tjekke det hvis i plejer, at skrive faktura nummer i bogføringsteksten fordi så er det muligt, at gå via rapporter --> posteringer --> søg efter typen "lev. faktura" også skrive faktura nummeret i "Teksten indeholder"

Ellers også kan det også være muligt, at søge udelukkende på det totale beløb.

 

Jeg vil stadigvæk undersøge det nærmere og se på hvor enkelt det ville være, at tilføje og sætter derfor indlægget som "overvejes"

Jeg synes nu stadigvæk, at der skulle være gode muligheder for, at finde det frem nu men jeg er helt enig i, at det vil være mere enkelt hvis det var igennem "find bilag"

 

Endnu engang tusinde tak for jeres engagement her på vores forum

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
Hej Jonas :)

Det er efterhånden et stykke tid siden du kom med dit forslag. Derfor synes jeg fortjener en opdatering på, hvad vi gør herinde fra.

Siden dengang du skrev det må jeg være ærlig at sige, at der ikke er sket så meget. Jeg tog dog problemstilling op for ikke så længe siden. Sagen er den, at man ikke bare lige kan lave samme søgefelt som på "fra faktura" og "til faktura". Dette skyldes, at regler for debitorfaktura og kreditorfaktura ikke er ens.

I feltet for leverandørfaktura tillader vi nemlig at der tastes bogstaver, bindestreger mm.

Derfor kan søgningen ikke på samme måde kombineres. Det er vores problemstilling på nuværende tidspunkt. Jeg vil ikke afvise, at dette vil komme. Vi er stadig i gang med at kigge på det.

Jeg vil dog høre dig om en løsning kunne være, at der kommer et felt, hvor man kan søge efter en specifik faktura vil være en løsning?

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (101k points)