Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kompensation ved fejl

+1
Jeg tror det mest brugte ord hos e-conomic er "Undskyld" det kan jeg egentlig godt forstå, der er meget de bør undskylde for.

imens betaler vi hver måned for ting der ikke fungere og fejl som man ikke engang vil anerkende, jeg vil gerne foreslå at man udbetaler kompensation hver gang i ikke leverer den vare vi betaler for.
i Forslag » Andet af (2.9k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Allan
Tak for dit indlæg her på vores forum.

 

Som vi har talt om over telefonen er jeg bekendt med den oplevelse du har haft herinde og jeg ser frem til, at vi får kigget nærmere på problemet du oplever sammen.

 

I forhold til, at udbetale kompensation så mener jeg ikke det er vejen, at gå. Vi vil rigtig gerne levere den vare og det produkt i betaler for og bevare vores fokus på, at udvikle vores program så vi  imødekommer vores kunders forventninger.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)