Autofuldførelse af tekst ved oprettelse af poster i kassekladder og superks.kl.

+1
Kunne I indføre den funktionalitet, at hvis man f.eks. én gang har tastet f.eks.: "Generalforsamling" som tekst til en postering, at systemet næste gang man begynder at taste Gene... foreslår: "Generalforsamling" i et rullegardin, hvor man så bare vælger det fulde ord eller bare trykker på Tabulator-tast for at fuldført indtastningen, hvis der kun er ét match, og man så kommer videre til næste felt?

Selvfølgelig med den funktionalitet, at systemet husker ordene ved næste login.

Eventuelt ved, at man selv opretter og vedligeholder en tabel med de tekster man bruger mest.

Mvh
i Forslag » Andet af (130 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Sven
For det første tusinde tak for dit indlæg og forslag her på vores forum :)

 

Det vil kunne gøre det hurtigere at skrive, især hvis der oftest bruges mange af de samme tekster. Som jeg oplever det så gør browseren det faktisk allerede i en grad. 
Der er forskel på hvor meget i forhold til hvilken browser der anvendes - Jeg skifter lidt rundt imellem Google Chrome og Mozilla firefox som begge i nogen grad gemmer ofte brugte tekster. 

Den løsning er selvfølgelig kun lokalt og på den browser du bruger men de vil kunne gå ind og hjælpe dig. I superkladde har vi en funktion hvor du kan lave "standardtekster" på forskellige konti som systemet så foreslår hvis du laver en finanspost i superkladden.


Hvordan virker det? Det virker på den måde, at inde i superkladde -> tryk på kladdens navn i venstre hjørne -> vælg "kontoplan" -> så hvis du ikke har en kolonne der hedder "Standardtekst for finansposteringer." 
Så skal du lige trykke på ikonet "kolonner" i hjørne -> Så kan du flytte den kolonne over til højre så den bliver vist --> så kan du skrive "standardtekster på konti til finansposteringer"

 

Når du så derefter i superkladde skriver en postering på en konto med en standardtekst og tekstfeltet er tomt -> så vil den skrive den tekst og du kan så rette i den derfra.


Jeg har også fundet en udvidelse til google chrome som giver dig mulighed for, at lave dine egne "genveje" til faste tekster som virkelig kan øge hastigheden af tekst til posteringer hvis det er noget du vil prøve på.

Udvidelsen hedder Auto Text Expander - Det fungerer på den måde, at du kan skrive op til 510 genveje og du selv bestemme hvad genvejen skal være. 
Jeg har f.eks. lavet prøvet, at lave forkortelse "tel" og når jeg skriver det vil browseren automatisk skrive "telefon regning" 

- Det er ikke en udvidelse jeg har gennemtestet men har afprøvet den lidt og den giver ihvertfald dig nogle ekstra muligheder i forhold til, at kunne gøre det nemmere for dig og som er i nærheden af det du søger.


Det ligger ikke i vores planer, at vi vil implementere det. Selvom jeg godt kan se hvordan ideen kan bruges så er det ikke noget vi tager med videre – vi har valgt, at fokusere på, at udvikle andre områder hvor vi mener, at vi kan skabe en større værdi.

 

Selvom vi ikke tager det med i denne omgang så skal du stadig have en stor tak for, at du delte dit forslag her på vores forum så det er synligt for vores andre kunder også. Det er virkelig værdsat.


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)