Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Liste over alle bilag, hvor der mangler et vedhæftet bilag

+5
Kære e-conomic

Vi skal have liste over alle bilag, hvor der mangler et vedhæftet bilag. Man kan ikke får et hurtig overblik over, for der mangler en funktion til dette. En mulig løsning jeg har fået fra jeres teknisk support var, at gå i Regnskabsfanen > Søgning og lister > Posteringer (find bilag) > Sortere efter bilag og se hvilke posteringer der mangler bilag. Den anden er Rapporter > Regnskab > Posteringer. Jeg ville også have listen overført i Excel, men svaret var " Desværre ikke for det fremgår ikke af Excel-filen hvilke posteringer der har vedhæftet et bilag og hvilke der ikke har."

Jeg tror, at mange virksomheder vil være glad for den funktion ved deres årsafslutning.

Håber i fixer det snart.

Med venlig hilsen

Flyforsinkelse.dk

Miroslav Kovachev
lukket
i Forslag » Andet af (200 points)
opdateret af

4 Svar

 
Bedste svar

Hej Mircoslav,

Du kan nu under 'posteringer (find bilag)' sætte et flueben, så alle posteringer unden vedhæftning bliver vist. Du kan oven i det også filtrere på de andre søgemuligheder, som findes her. 

Jeg håber det kan hjælpe dig. Rigtig god dag smiley


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
valgt som bedste svar af
Hej Jesper

Det er helt perfekt. Jeg tror, at der vil være mange virksomheder, der vil få gavn af denne funktion.

Jeg håber, at en ny vejledning vedr. den nye funktion vil komme snart i e-copedia. Lidt reklame vil måske hjælpe på at det vil nå til flere af jeres kunder. :)

Bedste hilsner

Miroslav

Hej igen, 

Vi har i dag sendt noget information ud omkring flere forbedringer vi har lavet. Den er nemlig ikke den eneste vi har kigget på. Alt i alt har vi lagt over 30 forbedringer ud. Hvis du er nysgerrig kan du se dem her: https://forum.e-conomic.dk/seneste-opdateringer

I og med vi har så mange forbedringer, så tager det lidt tid at opdatere alle vores vejledninger, men det er noget vi løbende kigger på.

Hvis der er nogle af funktioner du er i tvivl om, hvordan virker, så siger du bare til smiley

 

Hej Miroslav
Tusinde tak for dit forslag her på vores forum smiley

 

Dit forslag synes jeg lyder interessant og jeg kan godt se ideen i det skulle være muligt, at trække en rapport som viser hvilke posteringer som ikke har tilknyttet indscannede bilag. 
Det kan selvfølgelig være lidt udfordringer i hvad der skulle med i rapporten og hvad der ikke skulle men det vil der skulle kigges på hvis den skulle laves. 

 

Som jeg oplever det oftest så kunne det især være, at der var vedhæftet fakturaer og kvitteringer til posteringer på leverandører og her ville jeg lige give et indspark til hvor jeg for nuværende finder størst overblik.


Det synes jeg, at jeg gør via rapporter -> leverandører -> leverandørkontokort -> her vil du så kunne løbe hver leverandør igennem. og det vil selvfølgelig tage længere tid end hvis det var muligt, at få oplyst hvor der mangler vedhæftningerne.

Selve finansbilag vil så være nødvendigt, at anvende "posteringer (find bilag) til.
 

Jeg kan derfor godt se det kunne være smart hvis det var muligt, at få oplyst hvilke posteringer der manglede tilknyttet bilag og vil derfor gerne tage dit forslag med videre med henblik på, at få det med på vores roadmap til næste år. 

Endnu engang tusind tak for, at du har delt dit forslag her på vores forum så andre kunder også kan byde ind eller i det mindste se det.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
Hej

Jeg savner også denne funktion - for der er flere af vores kunder som ikke får indsendt alle bilag til indscanning .- men vi ud fra teksten kan se at det f.eks. er telefon - så det er udgiftsført uden dokumentation.

Det ville være rart at man kunne trække alle poster ud i Excel (altså dem som mangler vedhæftet bilag) og sende listen til kunden.

Der skal selvfølgelig være mulighed for at sortere i udtrækket - f.eks. datointerval, kontointerval o.s.v.
Forslag af (4.2k points)
Hej Miroslav :)

Jeg vil gøre dig opmærksom på, at vi har kigget på denne funktionalitet.

Ikke helt i den form du har beskrevet, men vi er kommet tættere på.

Det du kan gøre er at trykke oppe til højre på den nye inbox. Det er lige ved siden af søgefeltet.

Det er her dine bilag ligger. Du kan tage et tilfældigt bilag og trykke på 'vedhæft til postering'.

Herinde har du mulighed for at afgrænse på om der er vedhæftet bilag, så du kun har de relevante tilbage. Efterfølgende kan du afgrænse på dato og regnskabsår.

Hvordan vil det hjælpe dig?

Jeg er klar over, at det nok ikke er den perfekte løsning du ønskede dig, men vi er trods alt kommet tættere på.

Jeg vil i samme omgang sige, at vi ikke har planerne om at bygge videre i den retning i den nærmeste fremtid og du derfor ikke skal forvente at dette er noget vi vil kigge på i 2018. Planerne længere fremme er mere fleksible, så jeg ikke afvise, der kommer noget der, men som udgangspunkt skal du ikke forvente ydeligere forbedringer i den retning.

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)