forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Uden om NEMhandel

0
Er det muligt at sende en faktura uden om NEMhandel via e-conomic? Jeg sidder som modtager af fakturaer, og oplever at leverandører der benytter e-conomic ikke kan fakturere os, da vi ikke er tilsluttet NEMhandel (privat virksomhed)

Med venlig hilsen

 Claus
spurgt 8 Jul, 2010 i Spørgsmål » Teknik og drift af Fabritius (190 points)
status opdateret 16 Okt, 2012 af frederiknielsen

4 Svar

 
Bedste svar
Hej Fabritius,

Det er noget vi er opmærksomme på, og vi er i gang med at finde en løsning. Ellers vil jeg da anbefale dig at kigge på Tradeshift. - http://tradeshift.com/da/ Det er dem vi er igang med at lave en integration sammen med, den vil kunne det du ønsker. Dog vil det lige nu kræve at du indtaster fakturaen i e-conomic og i Tradeshift.

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 16 Nov, 2010 Spørgsmål af Steffen E (151,510 points)
valgt som bedste svar 16 Okt, 2012 af frederiknielsen
Hej Claus,

Når dine leverandører sender dig faktura fra e-conomic har de 2 forskellige valgmuligheder, enten at sende som e-faktura (som kræver du er oprettet i Nem-Handel registret) eller at sende den normalt via e-mail til dig.

Hvis dine leverandører benytter sig af den sidste mulighed kan du uden problemer modtage faktura fra e-conomic. Der er desværre ingen anden mulighed for at omgåes e-faktura systemet, da virksomheder skal modtage e-faktura skal være oprettet hos nemhandel med EAN nummer.

Læs mere om e-faktura her - http://wiki.e-conomic.dk/faktura/ean-faktura
besvaret 14 Jul, 2010 Spørgsmål af MadsR (1,860 points)

Det er ikke nødvendigt at være oprettet hos NEMhandel, for at få et EAN nummer og være i stand til at modtage e-fakturaer. Det kræver blot, at man har et EAN nummer og en aftale med en af udbyderne i VANS-netvæket - fx KMD. Når man har denne er man i stand til at modtage fakturaerne, men hvis de forsøges sendt via NEMhandel vil fakturaen blive afvist, med mindre man som privat virksomhed har valgt at tilslutte sig NEMhandel ordningen.

Ulempen ved NEMhandel for modtager er, at man ud over at skulle betale et tilslutningsabonnement også skal betale portoudgiften for samtlige fakturaer man modtager. Derfor ville det være interessant med en løsning hvor det er muligt at sende fakturaen ind i VANS netværket, men uden om NEMhandel.
besvaret 14 Jul, 2010 Spørgsmål af Fabritius (190 points)
<em>Dette indlæg er blevet fjernet, da det ikke svarede på det oprindelige spørgsmål og i for høj grad bar præg af reklame.

Med venlig hilsen

Martin W. Larsen - Moderator</em>
besvaret 16 Jan, 2012 Spørgsmål af SHA (140 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”