Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Uden om NEMhandel

0
Er det muligt at sende en faktura uden om NEMhandel via e-conomic? Jeg sidder som modtager af fakturaer, og oplever at leverandører der benytter e-conomic ikke kan fakturere os, da vi ikke er tilsluttet NEMhandel (privat virksomhed)

Med venlig hilsen

 Claus
lukket
i Spørgsmål » Andet af (190 points)
status opdateret af

4 Svar

 
Bedste svar
Hej Fabritius,

Det er noget vi er opmærksomme på, og vi er i gang med at finde en løsning. Ellers vil jeg da anbefale dig at kigge på Tradeshift. - http://tradeshift.com/da/ Det er dem vi er igang med at lave en integration sammen med, den vil kunne det du ønsker. Dog vil det lige nu kræve at du indtaster fakturaen i e-conomic og i Tradeshift.

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (152k points)
valgt som bedste svar af
Hej Claus,

Når dine leverandører sender dig faktura fra e-conomic har de 2 forskellige valgmuligheder, enten at sende som e-faktura (som kræver du er oprettet i Nem-Handel registret) eller at sende den normalt via e-mail til dig.

Hvis dine leverandører benytter sig af den sidste mulighed kan du uden problemer modtage faktura fra e-conomic. Der er desværre ingen anden mulighed for at omgåes e-faktura systemet, da virksomheder skal modtage e-faktura skal være oprettet hos nemhandel med EAN nummer.

Læs mere om e-faktura her - http://wiki.e-conomic.dk/faktura/ean-faktura
Spørgsmål af (1.9k points)

Det er ikke nødvendigt at være oprettet hos NEMhandel, for at få et EAN nummer og være i stand til at modtage e-fakturaer. Det kræver blot, at man har et EAN nummer og en aftale med en af udbyderne i VANS-netvæket - fx KMD. Når man har denne er man i stand til at modtage fakturaerne, men hvis de forsøges sendt via NEMhandel vil fakturaen blive afvist, med mindre man som privat virksomhed har valgt at tilslutte sig NEMhandel ordningen.

Ulempen ved NEMhandel for modtager er, at man ud over at skulle betale et tilslutningsabonnement også skal betale portoudgiften for samtlige fakturaer man modtager. Derfor ville det være interessant med en løsning hvor det er muligt at sende fakturaen ind i VANS netværket, men uden om NEMhandel.
Spørgsmål af (190 points)
<em>Dette indlæg er blevet fjernet, da det ikke svarede på det oprindelige spørgsmål og i for høj grad bar præg af reklame.

Med venlig hilsen

Martin W. Larsen - Moderator</em>
Spørgsmål af (140 points)