Informizely customer feedback surveys

Indscanningsapp til administratoraftale.

0
Hej. Jeg håber meget på, at det snart bliver sådan, at jeg som freelance bogholder, der har administratoraftale med jer, også kan bruge app'en Expenses, så jeg kan scanne bilag ind via min telefon. Jeg får tit bilag af mine kunder, hvor de så betaler mig for at scanne ind, og det ville være dejligt at kunne bruge telefonen, i stedet for at skulle bruge en scanner.
i Forslag » Andet af (2.5k points)
status opdateret af

2 Svar

Hej HTB,

Tak for dit input :) Vi har godt før hørt det samme - et ønske om at kunne anvende en mobil app som administrator. Faktisk netop derfor er vores API team i gang med at udvikle teknikken til at man i fremtiden kan integrere på vegne af administratorer. Om vores egen Expense app kommer til at understøtte login for administratorer ved jeg ikke endnu, men det er da bestemt en mulighed vi skal have kigget nærmere på når vi har teknikken til at kunne understøtte dette :)

Så uden at kunne give en dato for det, er der håb forude for at kunne komme til at logge ind som administrator på diverse mobil apps :)

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

Forslag af (18.9k points)
Det er godtnok dejligt at høre. Det er lige meget, hvilken app det bliver, bare det kommer :-)

Hej HTB
Endnu engang tak for dit forslag og undskyld det sene svar.

Det er ved, at være et godt stykke tid siden du skrev dette indlæg og du fortjener en opdatering.

 

Der var på dette tidspunkt sidste år i tanke om, at udarbejde selve det tekniske grundlag i API’et for, at give muligheden for administratorer og vi anerkender også, at der er et behov for administratorer for, at kunne sende bilag ind via mobilen i stedet for udelukkende på mail.

Vi er nu et år længere fremme og der er ikke sket yderligere i sagen. Vi har det løbende oppe til overvejelse hvordan det i så fald skulle laves men det ligger ikke planlagt det næste år som det ser ud nu.
 

For, at forum bliver mere retvisende sætter jeg derfor indlægget som implementeres-ikke. Det betyder ikke, at vi dropper ideen eller smider dit forslag ud. Vi lægger derimod dit forslag i vores idebank så vi kan tage det op igen på et senere tidspunkt.

Selvom vi ikke arbejder videre på forslaget som det ser ud lige for nærværende så skal du have en stor tak for, at du har delt forslaget med os her på forum.


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)