forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Ubetalte salgsfakturaer - Oversigt/Hjem

0

Hej E.

Jeg ser hverdag jeg logger ind dette dejlige billede over mine "Ubetalte salgsfakturaer", det er godt for en bruger at se dette, så man kan se hvor man er henne i sin virksomhed.

Jeg undre mig over det er at statisk billede hver dag og har 2 ændringer jeg synes er relevant og mener det er noget alle ville få noget ud af. 

1- Jeg ville meget gerne kunne rette mine forfalds dage til, sådan jeg ser et billede der også svare til min forretning.
I mit tilfælde ville jeg gerne se 8 dages interval, som Forfalden (>8 dage) og Forfalden (0-8 dage) så fremdeles.

2- Jeg ville gerne have det beløb der blev vist var det rest beløb er var på en given faktura. Lige nu er det fakturaens fulde beløb der angives. Hvis en kunde har betalt 500 kr. af 1000 kr. af på en faktura. Ses den faktura i dette billede stadig som rest på 1000 kr.

 

Det kan være det kræver lidt mere arbejde at ændre dette, da det sikkert hænger sammen med andre dele af systemet. Men jeg håber de par timers arbejde kan findes et sted.

spurgt 19 Jul, 2016 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Supportmand (490 points)

Venligst log på eller opret profil for at svare på dette indlæg.

Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”