forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Ordrenummer følger ikke med på faktura

+3
Hej.

Vi har en udfordring med at ordrenummer fra ordren ikke kommer med på fakturaen.

Da det jo sker indimellem at vi har dellevering, ja så er det jo ikke særlig smart at vore kunder får en ordrebekræftelse med et ordrenummer, men efterfølgende ikke kan parrer ordrebekræftelse m. faktura.

Jeg fik af vide hos jeres support, at systemet ikke kan håndtere at en ordrebekræftelse ikke bliver faktureret fuldet ud, og derfor kommer der forløbende nye ordrenummer på fakturaen.

Men det gir jo ingen mening overhovedet. En faktura skal jo altid kunne henvises til en ordre, og det kan vi slet ikke, når ordrenummer ikke automatisk kommer med.

Det gir mening at faktura har fortløbende nummer, men der SKAL kunne generes flere faktura med samme ordrenummer på. Dellevering sker jo.

Er jeg den eneste der har det problem??
spurgt 14 Jul, 2016 i Forslag » e-conomic generelt af Tanja N (260 points)

Venligst log på eller opret profil for at svare på dette indlæg.

Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”