forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

One stop moms i e-conomic

0
Hej,

I forbindelse med vi lancerer en streaming kanal, som er baseret til salg i hele Europa, så er vi her underlagt momsreglen One stop moms. Vi skal her opkræve den givende momssats i det land, der sælges for i EU. Her vil vores salg især være Tyskland, Østrig, Frankrig mv.

Jeg har talt med e-conomic support, som mener vi bør oprette

- varenumre, varegruppe, indtægtkonto, momskode til hvert land. Dette synes jeg er meget omstændigt! Det vil give os en endnu større kontoplan mv.

Jeg havde ikke forstillet mig man skulle oprettet  alle disse elementer for at kunne styre One Stop moms. Min kollega og jeg talte om det kunne være fedt at kunne styre det på afdelingsniveau. Så kunne man fx på en indtægtkonto lave afdelings nr for landene.

I takt med flere virksomheder i dag sælger digitaleydelser, må e-conomic da kunne udvikle en meget bedre løsning! Hvilket jeg også mener sikre en fastholdelse af deres kunder!

Med venlig hilsen

Frederik Madsen

fm@huntersvideo.com
spurgt 13 Jul, 2016 i Forslag » e-conomic generelt af frmad1 (860 points)

Venligst log på eller opret profil for at svare på dette indlæg.

Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”