forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Tilbagebetaling af kreditnotaer via PBS

0
Som bruger af abonnement & PBS og med vare på hylden som depositum og tilbagebetaligns af depositum, savner jeg muligheden for at kreditnotaer bliver inkluderet i PBS-filer der bliver genereret til PBS server. Hvornår får I den løsning op at køre. Meget tidskrævende at skulle i banken v/flytteopgørelse & tilbagebetalign af depositum.
lukket som en kopi af: PBS Filen
spurgt 7 Jul, 2016 i Forslag » e-conomic generelt af HP Mann (260 points)
lukket 3 Okt, 2017 af Jesper Mieritz

2 Svar

Hej Heidi.
Tak for dit forslag her på vores forumsmiley

 

Jeg kan se rigtig god mening i dit forslag da det hurtigt bliver tidskrævende, at manuelt tilbagebetale f.eks. depositum når der anvendes PBS / betalingsservice til at automatisere denne proces. 

 

Jeg har talt med betalingsservice for, at finde frem til hvordan det virker i deres system, hvilke muligheder der er for, at tillægge kreditnotaer i PBS-filen og om der var nogle specialle krav til kreditaftalen som i og andre kunder har ved dem. 
 

Udfra snakken med betalingsservice ser det ud til, at en sådan løsning vil give mening for de af vores kunder der anvender PBS/ betalingsservice uden, at det ville forstyrre kunder som ikke er interesseret i denne mulighed. 

 

Jeg tager dit forslag med videre til vores prioriteringsmøde hvor vi udover, at prioritere blandt forskellige forumindlæg også tager snakken med teknikken om muligheden for, at implementere det. 

Jeg sætter derfor forslaget som "overvejes" og vil holde dig opdateret når vi har vendt det internt.
Endnu engang tusinde tak for, at du deler dit forslag her på vores forum. 

 

God sommer smiley 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 27 Jul, 2016 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
Hej Heidi :)

Vi er kommet lidt videre med dit forslag.

Jeg har lidt opfølgning med vores udviklere, hvor din forslag var med på listen. Umiddelbart ligner en løsning at kunne finde omkring Q2 i 2018. Jeg er klar over det kan virke som lidt tid, men vi kunne ikke få det presset ind i vores roadmap før der. Jeg vil også sige, at det er en plan og ikke en facitliste, så der kan ske ændringer, men det er den umiddelbare plan.

Jeg sætter derfor dit forslag som planlagt! :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 15 Aug, 2017 Forslag af Jesper Mieritz (87,250 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”