Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Tilbagebetaling af kreditnotaer via PBS

+2
Som bruger af abonnement & PBS og med vare på hylden som depositum og tilbagebetaligns af depositum, savner jeg muligheden for at kreditnotaer bliver inkluderet i PBS-filer der bliver genereret til PBS server. Hvornår får I den løsning op at køre. Meget tidskrævende at skulle i banken v/flytteopgørelse & tilbagebetalign af depositum.
lukket som en kopi af: PBS Filen
i Forslag » Andet af (290 points)
lukket af 🔒

2 Svar

Hej Heidi.
Tak for dit forslag her på vores forumsmiley

 

Jeg kan se rigtig god mening i dit forslag da det hurtigt bliver tidskrævende, at manuelt tilbagebetale f.eks. depositum når der anvendes PBS / betalingsservice til at automatisere denne proces. 

 

Jeg har talt med betalingsservice for, at finde frem til hvordan det virker i deres system, hvilke muligheder der er for, at tillægge kreditnotaer i PBS-filen og om der var nogle specialle krav til kreditaftalen som i og andre kunder har ved dem. 
 

Udfra snakken med betalingsservice ser det ud til, at en sådan løsning vil give mening for de af vores kunder der anvender PBS/ betalingsservice uden, at det ville forstyrre kunder som ikke er interesseret i denne mulighed. 

 

Jeg tager dit forslag med videre til vores prioriteringsmøde hvor vi udover, at prioritere blandt forskellige forumindlæg også tager snakken med teknikken om muligheden for, at implementere det. 

Jeg sætter derfor forslaget som "overvejes" og vil holde dig opdateret når vi har vendt det internt.
Endnu engang tusinde tak for, at du deler dit forslag her på vores forum. 

 

God sommer smiley 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
Hej Heidi :)

Vi er kommet lidt videre med dit forslag.

Jeg har lidt opfølgning med vores udviklere, hvor din forslag var med på listen. Umiddelbart ligner en løsning at kunne finde omkring Q2 i 2018. Jeg er klar over det kan virke som lidt tid, men vi kunne ikke få det presset ind i vores roadmap før der. Jeg vil også sige, at det er en plan og ikke en facitliste, så der kan ske ændringer, men det er den umiddelbare plan.

Jeg sætter derfor dit forslag som planlagt! :)

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)

Hej e-conomic

Vi vil gerne støtte dette forslag. 

Vores virksomhed benytter e-conomic som økonomistyringssystem og Nets Betalingsservice (PBS) til opkrævning og udbetalinger. Vi har for sent opdaget, at e-conomic ikke har mulighed for kreditnotaer/udbetalingsfiler mod PBS og har derfor i januar haft et enormt manuelt arbejde, da vi udbetaler refusion af el-afgift fra Skat til elbils-ejere. Denne gang til mange hundrede kunder, men næste gang til flere tusinde kunder.

Det der skal rettes er et enkelt ciffer (markeret med grøn) i den fil der udlæses til PBS, hvis der er tale om en kreditnota:

BS04209984267028000000000010000000000102250000000000902202120000000002006                              00

1 = plus (opkrævning)

2 = minus (udbetaling)

Vi er rigtig glade for e-conomic som system, så vi ønsker bestemt at forblive kunde, men denne funktionalitet er kritisk for os.

Hilsen Martin

Hej Martin og mange tak for at byde ind her. 

Det er længe siden indlægget her var oppe og derfor vil jeg prøve at give det en chance mere ved at tage med i 'ønskebrønden'. Det er stedet, hvor vi løbende gemmer forslag, som potentielt kan blive udviklet. Det er ikke en garanti for, at vi kommer til at lave lige præcis denne her mulighed, men det vil komme i betragtning næste gang vi udvælger de forslag, som skal med videre.

Mange tak for at byde ind og rigtig god dag smiley

Hej Jesper

Tak for dit svar.

Det er kritisk for vores forretning, at vi får vished om hvorvidt funktionaliteten bliver prioriteret. Ellers er vi nødsaget til at se på alternative løsninger.

Hvornår tror du vi kan få svar på dette?

P.S. Det burde være en mindre ting og vi ved at betalingsservice gerne vil bistå. Det vil vi også gerne selv, hvis I har behov for en uddybning.

Hilsen Martin
Hej Martin,

Det ærlige svar, at du endnu ikke kan forvente noget endnu og jeg kan ikke give et bud på horisonten.
Jeg er klar over, at det ikke hjælper dig ret meget, men jeg vil hellere være ærlig omkring, hvor vi står.

Hvis du står i en kritisk situation lige nu og her, så vil jeg anbefale dig at kigge efter alternativer.
Hej Jesper

Kan du se hvor langt dette, for os kritiske, ønske er kommet (at få rettet ét ciffer fra 1 til 2 på udbetalingsfilen til betalingsservice).

Det vil være en enorm hjælp for os, hvis I kan hjælpe.

Vi har næste udbetaling primo juli.

Hilsen Martin

Hej Martin, 

Det helt korte svar er, at du stadig ikke kan forvente noget i forhold til en forbedring. Vores ressourcer vil i den næste periode være andre steder og for nu ligner det ikke, at dette forslag vil være et af dem vi kommer til at op igen lige foreløbig. 
Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, men jeg vil hellere være klar omkring det, så du har en udmelding at arbejde med.

Rigtig god dag smiley

Hej Jesper

Vi kan ikke se, at forslaget som lovet er oprettet i ønskebrønden. Kan du hjælpe?

Vi har ekstremt mange tilbagebetalinger (refusion fra Skat til kunder med el-bil og hjemmelader), som vi er nødt til at håndtere manuelt. Vi bruger uger  i stedet for minutter på unødvendig manuel administration pga. dette problem.  Tid vi kunne have brugt på at hjælpe kunderne godt i gang med grøn omstilling i stedet.

Det drejer sig om at ændre ét ciffer fra 1 til 2 i BS filen.

Hilsen Martin

Hej Martin

Forslaget har været oppe at vende i ønskebrønden, men for nu har vi valgt at fokusere på mange af de andre rigtige gode forslaget vi har fået. Opbakningen og værdien for andre kunder er større på de forslag og derfor retter vi vores ressourcer til de steder, hvor vi kan gøre det største forskel for flest mulige. 

Rigtig god dag smiley