Difference visning i felt

0
Kan man få et felt i bankafstemningen, hvor man får vist hvad differencen er i de felter man har krydset af. Det kunne jeg rigtig godt bruge, da jeg ellers selv sidder og regner det ud (det er fordi jeg har mange valutadifferencer fra vores outlay bilag).

Jeg kunne også godt tænke mig at de x-er man sætter i boksene ikke forsvinder, når man opdaterer browseren (bruger firefox).

vh. Nina
i Forslag » Andet af (710 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Nina
Tusinde tak for dit indlæg og forslag her på vores forum :)

 

Jeg vil give dig helt ret i, at det kunne være rigtig smart hvis der blev vist hvad difference var på de markeringen der forsøges afstemmes. Det vil jeg gerne tage med videre til vores prioriteringsmåde.

I forhold til, at systemet skulle huske hvilke flueben du har sat inden du vælger at opdatere browsere kan jeg sagtens se i nogle tilfælde kunne være dejligt. Det er dog en udfordring i og med, at du direkte opdaterer browseren og derfor "gen-starter" - Jeg vil derfor ikke tage lige nøjagtigt denne del med videre.

 

Jeg vil opdaterer indlægget når der sker mere i sagen. Det er umiddelbart noget jeg vil tage med videre med henblik på vores roadmap 2017 :)

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)

Hej Nina
Vi har nu haft dit forslag oppe og vende på vores interne prioriteringsmøde.smiley

Vi kommer ikke til, at arbejde videre med en implementering af forslaget. Selvom jeg kan godt kan forstå hvis der tit er difference, at det vil være lidt enkelt at differencen bliver vist – så er der tale om posteringer som er ”bogført ukorrekt” og derfor vil vi hellere udbygge systemet for, at mindske fejl.
Du kan dog ret enkelt finde differencen ved, at trække de to tal du får vist som ”valgt værdi” fra hinanden.

Du kunne måske med fordel lave bogføring ud fra bankafstemningen og overfører det til kassekladden --> så kommer du nemmere udenom evt. difference da du så vil lave bogføring ud fra banken.
Jeg bliver dog også lidt nysgerrig over, at du nævne det som regel er ”valutakurs differencer” – er det fordi du anvender vores bankafstemning til en valuta konto?
 

Det kunne være, at vi sammen kunne finde en smartere måde for dig, at arbejde nu hvor vi ikke arbejder videre med dette forslag.
Du skal stadig have en stor tak for, at du har taget dig tid til, at dele forslaget her på vores forum. Det værdsætter jeg virkelig.


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
ØV til difference. Det andet er ok.

Ja - vi arbejder med Outlay app til indscanning af bilag fra MasterCard køb. Hvis en medarbejder køber noget i fremmed valuta fx. EUR, NOK el. lign. (hvilket det allesammen gør)og skriver dette beløb i appen regner e-conomic det jo ud til DKK fordi vores aftale er baseret på dette. Det er fordi kursen i e-conomic er fast sat til 7,45 og det er jo ikke det der bliver hævet i banken - det er dagskursen her. Så vi skal manuelt sidde og rette alle bilag eller bogføre differencen. Det er derfor jeg gerne ville have det vist for det er mange udregninger, som nemt kunne være undgået med et ekstra "difference-felt". Ja - jeg kunne også bogføre ud fra bankafstemningen, men det vil ikke ændre på at alle de indlæste bilag ikke stemmer i så fald. De ryger jo direkte i kassekladden. Så jeg er meget åben for eventuelle forslag du og e-conomic måtte have til at løse dette.
vh. Nina
Hej Nina

Det kan jeg godt se hurtigt bliver til mange udregninger i løbet af måneden og her er der i hvert fald en situation hvor det ikke rigtig er den gode løsning at bogføre ud fra bankafstemning.

Denne bankkonto er det en i danske kroner eller er det en EUR konto f.eks.?
Selve bankkontoen - eller kører i det hele ind på en konto og derigennem laver bankafstemningen.

Ser frem til, at høre lidt nærmere.
Med venlig hilsen
Andreas Polk
e-conomic
Bankkontoen der bruges til Outlay er en alm. mastercard konto i DKK.

Vi har også en EUR konto, men den bruger vi udelukkende til overførsler i EUR, så har har vi kun det problem at man ikke kan importere bankfilen til e-conomic uden at køre den igennem en besværlige procedure i excel for at omregne kursen til dkk.

Så der er en del udfordringer med valuta for vores vedkommende. Du er velkommen til at kontakte mig på +88827030 hvis jeg skal uddybe nærmere.

/Nina
Hej Nina

Jeg forstår de udfordringerne i forhold til valuta i sidder med. Det er også blevet stillet forslag før om muligheden for, at lave bankafstemning i flere valutaer.

Udfordringen er, at det kræver en hel omskrivning af vores bankafstemning da den netop kigger på beløbet i grundvaluta (det bogførte beløb) og ikke beløb valuta.
Det er for nuværende afvist grundet den krævende opgave.

Du kan evt. give det en stemme op på dette tidligere indlæg http://forum.e-conomic.dk/15901/bankafstemning-i-flere-valuta

Der findes nok andre lignende forslag. Det er udelukkende for, at samle det på et indlæg.
Med venlig hilsen
Andreas Polk
e-conomic
Hej - skal jeg skrive en kommentar under det indlæg du linker til? Eller - tror ikke helt jeg forstår.

Det er jo selvfølgelig ærgerligt at I ikke vil løse det, men må jo bare håbe I får lejlighed til at kigge på det igen på et senere tidspunkt. Vi kan umuligt være de eneste der har udfordringen med forskellig valuta.
vh. Nina
Hej Nina :)
Det behøver du ikke - Det var mere en henvisning.
Du kan blot gå ind på indlægget og trykke på "pil op" i venstre hjørne.

Så får den lige en ekstra stemme op.

Med venlig hilsen
Andreas :)