automatisk opfølgende email

+1
Vi sender rigtig mange tilbud afsted direkte fra e-conomic. Vi følger op på de fleste med et opkald efterfølgende til kunden. Der sker dog af og til at det glipper og jeg tænker at det kunne være smart hvis e-conomics kun afsende en automail (f.eks en uge efter at et tilbud er blevet afsendt) Bare så at en form for opfølgning altid er sikret. Der skal selvfølgelig være en form for brevskabelon med en generel opfølgende tekst som man selv kan redigere eller lign.

Håber I kan se en idé i dette. Formentlig ikke det sværeste at implementere?

 

VH Steffen
i Forslag » Andet af (130 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Steffen.

Mange tak for dit forslag her på vores forum :)

 

Jeg kan rigtig godt se ideen i et opfølgningssystem så i får det systematiseret men det er ikke en løsning vi kigger på, at udvikle i e-conomic.


Det lyder mere som, at det du kunne tænke dig vil kunne afdækkes ved, at anvende et CRM-system (kundestyrings system) som er specialiceret i både opfølgning med kunder men også for, at bevare evt. historikke så i beholder den historiske viden om kunden. 

 

Jeg ved, at vi har mange app partnere som har udviklet et CRM system som kan arbejde sammen med e-conomic. Du kan læse den lange liste af CRM partners her.

Hvis du ikke lige kan se dig ud af hvad der kunne være det rigtige valg for jer så vil jeg foreslå dig, at kontakte vores branche team som sidder med den store viden omkring vores app partnere. Du kan kontakte dem på branche@e-conomic.com og hvis du i mailen beskriver de behov i har så kan de hjælpe dig med at finde en lækker løsning.

 

Jeg sætter derfor indlægget som implementeres ikke men jeg håber du vil tage kontakt til vores branche team som vil kunne hjælpe dig med, at finde en system som kan spille sammen med e-conomic og i på den måde kan få lagt opfølgning i system.

 

Endnu engang tusinde tak for dit forslag her på forum. 

God sommer :)

 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)