forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

IBAN betalinger

0

Når IBAN betaling anvendes, kræver bankens system (Nordea), at modtagerbankens hjemland oplyses i betalingsordren.

Kan dette felt oprettes i e-conomic og overføres sammen med de øvrige oplysninger til banken og placeres i det relevante felt i bankens system?

spurgt 5 Jul, 2016 i Forslag » e-conomic generelt af Erik Jensen (22,250 points)
status opdateret 12 Okt, 2016 af Peter Andersen (ec)

2 Svar

Hej Erik,

Jeg har snakket med Nordeas netbank support og vi er af den overbevisning at vi sender modtagerlandets landekode i vores IBAN-betalinger allerede i dag. Vi tager det de 2 første bogstaver fra det IBAN-nummer du udfylder på betalingen (eg. DE10314700040866628100 -> DE).
Hvis du har et eksempel på en fil der ikke bliver godkendt, så må du gerne sende den til info@e-conomic.dk (att. Peter Pan) og så kigger vi på den.

Med venlig hilsen

Peter Andersen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 6 Jul, 2016 Forslag af Peter Andersen (ec) (920 points)
Hej Erik,

Denne opgave er løst for noget tid siden snart. Vi oplevede problemer med udenlandske betalinger til lande som ikke brugte IBAN (f.eks. Indien). Nu kigger vi også på SWIFT/BIC og tager landekoden derfra i de tilfælde.

Med venlig hilsen

Peter Andersen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 12 Okt, 2016 Forslag af Peter Andersen (ec) (920 points)
i gang× 5
løst× 109
besvaret× 333
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.