Informizely customer feedback surveys

ordrebehandling/kundeoplysninger

+1
når man opretter en ordre kan man direkte via denne se kundens oplysninger - på nær email adresse - her skal man hele vejen ud og ind i kunder for at tjekke at oplysningerne er rigtige - dette virker upraktisk når man har kunderne i røret - er det ikke muligt at indføre en funktion så man kan tjekke kundens email adresse direkte fra ordre modulet ?
i Spørgsmål » Andet af (480 points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej Rune

Tak for dit indlæg her på vores forum :)

 

Jeg kan godt forstå, at du gerne vil have hurtigere adgang til kundens mail i ordreflowet.
Hvis du blot vil tjekke om mailen er korrekt så kan du inde på ordren trykke "send ordre" så kommer boksen op hvor du skal bekræfte at du vil sende den afsted og her kan du se den mail som du vil sende den afsted til.

 

På den måde kan du så faktisk tjekke kundens email direkte i ordre modulet, men hvis det skal rettes til en anden mail fremadrettet så skal du gå via salg -> kunder -> rediger kunden.

Du kan selvfølgelig blot rette mailen i "send boksen" hvis det blot er til denne ene ordre, at den skal sendes til.

 

Grunden til, at email ikke er en del af kundens oplysninger direkte inde på ordren (og faktura) er faktisk fordi hvis du bogfører og sender fakturaen så bliver emailen ikke hæftet til fakturaen og du kan derfor så  fra arkivet "gensende" fakturaen til en anden mail.

Hvis emailen ville blive lagt ind på kundens oplysninger så vil det ødelægge muligheden for, at gensende fakturaer fra arkivet til anden email.

 

Jeg håber, at mit forslag vil hjælpe dig. Du må endelig vende tilbage om det virker for dig.

Endnu engang tusinde tak for dit indæg her på vores forum :)

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (39.3k points)